2 gün önce bir bilgisayar aldım bana 1000 TL maliyeti çıktı arkadaştan 2.el olarak aldım ancak şüpheliyim biraz rahatlamak için düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Özellikleri:
*İntel i3 3.3 GHz işlemci
*Msi H61M-P31/ W8 anakart
*4 GB + 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
*Asus R9 380 (4 GB 256 bit gaming string) grafik kartı
2 gün önce bir bilgisayar aldım bana 1000 TL maliyeti çıktı arkadaştan 2.el olarak aldım ancak şüpheliyim biraz rahatlamak için düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Özellikleri:
*İntel i3 3.3 GHz işlemci
*Msi H61M-P31/ W8 anakart
*4 GB + 8 GB 1600 MHz DDR3 RAM
*Asus R9 380 (4 GB 256 bit gaming string) grafik kartı
Sırf güncel ekran kartı sayesinde elindeki en az 3 yıllık parçalarıda itelemiş görünüyor. Yinede iyi fiyat alan memnun satan memnunsa sıkıntı yok. Sade PSU ve ekran kartını sıfır almaya kalksan yaklaşık 1000TL tutar. Bu açıdan karlı alışveriş olmuş diyebilirim tabi parçalar sağlamsa.
Sırf güncel ekran kartı sayesinde elindeki en az 3 yıllık parçalarıda itelemiş görünüyor. Yinede iyi fiyat alan memnun satan memnunsa sıkıntı yok. Sade PSU ve ekran kartını sıfır almaya kalksan 700-800TL tutar. Bu açıdan karlı alışveriş olmuş diyebilirim tabi parçalar sağlamsa.
görüşün için teşekkürlerimi sunarım ayrıca sistemin tüm parçaları 8 aylık garantili devam eden ürünler evet biraz eski bir işlemci ve anakart modeli var ancak fiyat çok cazip geldi bana eğer sıkıntılı olduğunu düşündüğünüz bir nokta var ise 1200 tl ye alıcısı şuan var elden çıkarayım en azından.
Sadece işlemci anakart ve RAM'leri satabiliyorsan sat yerlerine üste para koyup i3 6100 yada i5 6400 alabilirsen iyi olur. Komple satacaksan 1200 TL az olur 1300 TL veriyolarsa direk sat gitsin.
Sadece işlemci anakart ve RAM'leri satabiliyorsan sat yerlerine üste para koyup i3 6100 yada i5 6400 alabilirsen iyi olur. Komple satacaksan 1200 TL az olur 1300 TL veriyolarsa direk sat gitsin.
Satışa çıkarmadan evvel stabilite testi yapsaydın eğer sorunlu ürün tesbit etmeden satıp kabak başına patlamasın daha sonra. Düzgün çalışan parçaya adam bozuk deyip değiştirerek iade ister felan uyanık olmakta fayda var.