1000 TL'ye kablosuz oyuncu mouse öneri

Hocam benim tam 1000TL bütçem var daha fazla yükselemem Valorant CS oynuyorum bu mouse sırıtır mı?

Yıllarca g203 kullanan biri olarak casual csciyi etkileyen bir şey olmaz v2 x'ten bahsediyorsan. Ama konfor olarak v2 pronun hakkını vermek gerek. Bir süre sonra bunu satıp v3 proya kesin geçerim.

Yıllarca g203 kullanan biri olarak casual csciyi etkileyen bir şey olmaz v2 x'ten bahsediyorsan. Ama konfor olarak v2 pronun hakkını vermek gerek. Bir süre sonra bunu satıp v3 proya kesin geçerim.
Başka model marka önerebilir misiniz?

Sensör farkı var, V2 Pro'nun sensörü daha iyi. Hyperspeed pilliyken V2 Pro kablolu şarjlı. Hyperspeed'in kablolu kullanım desteği yokken V2 Pro'nun var.

O bütçede kablosuz çok seçenek yok.
Bunlara bakabilirsiniz. N3'ün garantisi konusunda belirsizlikler var ve malzeme kalitesi düşük. G305 de ağır ve skatez kalitesi düşük.

O bütçede kablosuz çok seçenek yok.
Bunlara bakabilirsiniz. N3'ün garantisi konusunda belirsizlikler var ve malzeme kalitesi düşük. G305 de ağır ve skatez kalitesi düşük.
N3 kullanyorum şuan da ve her şey çok güzel sadece şu sağ tık alttan basınca çok farklı sert bir ses çıkartıyor ve bu bir bende mi var bilemiyorum. Ama genel anlamda güzel bir mouse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı