mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.521 Dün 19:24 #1 Halihazırda Aigo A68 mekanik klavye kullanıyorum ancak kod yazarken beni zorluyor küçük olmasından dolayı. 1000 TL'yi çok aşmayacak şekilde mekanik membran fark etmez %100 klavye önerileriniz nelerdir?
Halihazırda Aigo A68 mekanik klavye kullanıyorum ancak kod yazarken beni zorluyor küçük olmasından dolayı. 1000 TL'yi çok aşmayacak şekilde mekanik membran fark etmez %100 klavye önerileriniz nelerdir?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.294 Makaleler 9 Çözümler 66 Yer İstanbul, Türkiye Dün 19:40 #2 Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr
Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 5.283 Çözümler 24 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 19:47 #3 Leon Dayı dedi: Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr Genişletmek için tıkla... GANKSENİNLE koduyla 500 tl ye düşüyor kaçırmayın.
Leon Dayı dedi: Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr Genişletmek için tıkla... GANKSENİNLE koduyla 500 tl ye düşüyor kaçırmayın.
Y yirmibes25 Femtopat Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:23 #4 Leon Dayı dedi: Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr Genişletmek için tıkla... Klavyenin herhangi bir incelemesini falan bulamadım ama markadan ötürü mü paylaştınız? Bilmediğim için soruyorum.
Leon Dayı dedi: Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye Machenike K1 Kablolu Membran RGB Siyah Türkçe Q Gaming Klavye gank.com.tr Genişletmek için tıkla... Klavyenin herhangi bir incelemesini falan bulamadım ama markadan ötürü mü paylaştınız? Bilmediğim için soruyorum.