muratknn Megapat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Yer Hell, Norway 25 Temmuz 2020 #11 Monolova dedi: Amfi bilgin varsa önerir misin bana da? ev için. Oda için. Genişletmek için tıkla... Valla dostum gitari 2.el bilen bir arkadasimla Samsun icinde bakacagim. Amfiyi de buyuk ihtimal internetten 0 sekilde alacagim fakat bildigim tek iyi marka Marshall onu da canli performanslarda falan goruyordum o kadar.
Monolova dedi: Amfi bilgin varsa önerir misin bana da? ev için. Oda için. Genişletmek için tıkla... Valla dostum gitari 2.el bilen bir arkadasimla Samsun icinde bakacagim. Amfiyi de buyuk ihtimal internetten 0 sekilde alacagim fakat bildigim tek iyi marka Marshall onu da canli performanslarda falan goruyordum o kadar.
DepresifLahmacun Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz, güçsüz 26 Temmuz 2020 #12 Amfi fiyatları çok pahalı gerçekten, evde çalacaksanız 10W veya altı amfiler uygun olur. Blackstar ıdcore 10'u öven çok kişi gördüm.
Amfi fiyatları çok pahalı gerçekten, evde çalacaksanız 10W veya altı amfiler uygun olur. Blackstar ıdcore 10'u öven çok kişi gördüm.