Halihazırda Gamepower Katana Blue Switch kullanıcısıyım çok severek kullanıyorum artık bazı tuşlar çalışmamaya başladı bu günde klavye sadece numpad enterine basınca yazmaya başlıyorum bir dakika sonra tüm tuşlar yine yazmıyor tekrar numpad enterine basıp yazabiliyorum artık değiştirme vakti geldi 1000 TL'ye kadar fiyat performans açısından güzel mekanik klavye arıyorum Corsair K60 RGB Pro düşünüyorum varsa daha iyi olan veya kullanan görüşlerini belirtebilir mi?
Canlı dinamik RGB aydınlatma kontrolü, gelişmiş makro programlama ve CORSAIR çevre birimleri, soğutucular, fanlar ve daha fazlasıyla uyumlu tam sistem aydınlatma senkronizasyonu.
www.gaming.gen.tr
Viola olan versiyon sıkıntılı alacaksan Low profile modeline bak.
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bende şu an mouse olarak Basilisk V2 kullanıyorum düşünmedim değil fakat 1000 TL bile benim için zorlayıcı bir bütçe oluyor şu anda fiyatı 1259 gerçekten gereğinden fazla zorlar beni hocam.
Canlı dinamik RGB aydınlatma kontrolü, gelişmiş makro programlama ve CORSAIR çevre birimleri, soğutucular, fanlar ve daha fazlasıyla uyumlu tam sistem aydınlatma senkronizasyonu.
www.gaming.gen.tr
Viola olan versiyon sıkıntılı alacaksan Low profile modeline bak.
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!