1000 TL'ye kadar klavye önerisi

DatBoi

Hectopat

İlgimi çeken klavyeler bunlar ama mekanik klavye kullanmadım daha önce. Ne kadar gerek var bilmiyorum. O yüzden membrane de alabilirim. Membrane olarakta bunları düşündüm:

Tavsiyeniz nedir?

İndirimdeyken 1000TL'ye Razer BlackWidow Elite almıştım öneriririm.

Logitech diğer ekipmanlarında her ne kadar çok başarılı olsa da G413-513-512-810 gibi modellerinde kullandığı Romer-G marka switchler epey bi şans işi. Çok çok fazla çift tıklama, switch kırılması, keycap kırılması gibi sorunları var. Bu yüzden klavyede Logitech markasından uzak durmaktan yanayım.

Corsair K68 veya K70
Asus Rog Strix Flare veya Strix Scope
Steelseries Apex 5 veya 7
HyperX Alloy FPS RGB veya Alloy Origins
Cooler Master MK750 veya Masterkeys Pro L

Bu modelleri düşünebilirsiniz. Hiçbiri kötü bir klavye değil, zevkinize göre hangisini alsanız hiçbiri de sizi üzmez. Razer ürünleri de güzeldir düşünebilirsiniz, bende de Blackwidow chroma var fakat bu saydıklarım bana daha kaliteli hissettiriyor. Fakat Razer da alsanız pişman olacağınızı sanmam. Elite ve Huntsman modellerinin ışıklandırmasını az buluyorum biraz. Blackwidow Chroma'nın aydınlık şiddeti biraz daha fazla eğer aydınlatma sizin için önemliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…