1000 TL'ye kadar klavye önerisi

furkanyigit7

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Yeni bir klavyeye ihtiyacım var ve bütçem 1000 TL civarı, kaliteli F/P ürünler varsa önerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Inca klavye ve mouse seti var bende. 1 yıldır aktif olarak kullanıyorum pil biraz çabuk bitiyor (Duracell 2,5 ayda) ama tam bir fiyat performans ürünü. Yaklaşık 500 TL civarında.

Boyut tercihin nedir?
Bütçen artar ise bunu al.

Boyut tercihin nedir?
Bütçen artar ise bunu al.

Hocam Epomaker'dan iki ürün alsam, fiyat düşürme konusunda sıkıntı olur mu? Daha önce mail attığımda, fiyatı düşük gösterebiliriz demişlerdi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-04 184951.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 184951.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 31
Hocam Epomaker'dan iki ürün alsam, fiyat düşürme konusunda sıkıntı olur mu? Daha önce mail attığımda, fiyatı düşük gösterebiliriz demişlerdi.
Fiyatı düşük gösteriyorlar zaten. Ürün geçiyor gümrükten ama distribütör imile olursa genelde sürat kargoya veriyor, az da olsa PTT ye verme ihtimali var.
Sürate verirlerse sorun olmuyor ama PTT kafasına göre ücret ödetiyor kapıda size. Genelde sürate veriyorlar şu ana kadar ptt çıkan görmedim hiç ama imile eskiden ptt ile de çalıştığı için az da olsa risk var.

Fiyatı düşük gösteriyorlar zaten. Ürün geçiyor gümrükten ama distribütör imile olursa genelde Sürat Kargo'ya veriyor, az da olsa PTT'ye verme ihtimali var.
Sürate verirlerse sorun olmuyor ama PTT kafasına göre ücret ödetiyor kapıda size. Genelde sürate veriyorlar şu ana kadar PTT çıkan görmedim hiç ama imile eskiden PTT ile de çalıştığı için az da olsa risk var.

Mouse siparişi verdim. Bakalım, İnşallah sorun çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı