1000 TL’ye kadar klavye tavsiyesi

clln

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gündür çok yoğun bir şekilde arıyorum ve istediğim klavyeleri istediğim fiyata bulamıyorum.
Aradığım özellikler.
1-Us layout olmalı TR harf hiç içermesin mümkünse(tercih değil ama TR harf olsa bile enter tuşu kesinlikle küçük olmalı ve İngilizce harfler baskın olmalı)
2-Çok sessiz olmalı, yani ben odada yazı yazarken ya da oyun oynarken ne kadar yüksek basarsam basayım üst kattaki komşum beni kesinlikle duyamamalı.
3-Aydınlatması tuşların çevresinde değil de harflerin içinde olmalı.
3-Bilek desteği olsa güzel olur ama olmazsa almam gerektiği için aşağıda yazacağım fiyatlardan 150TL düşün.

Fiyatlar.
Mekanik klavye: 1000 TL’ye kadar.
Mekanik hissiyatlı klavye: 500 TL’ye kadar.
1. ve 2. maddeden asla taviz verilemez ve bütçeleri aşmayın lütfen.

Elimde Game Power Warlock Blue Switch klavye var bu klavye benim psikolojimi bozdu, evde saat akşam dokuzu geçince kod yazamaz oldum çıkardığı sesten, harici ekran kullanmasam laptop klavyesiyle yazacağım hatta yakın bir zamanda ekranı falanda emekli edeceğim laptoptan devam edeceğim o seviyeye geldim yani.

Sessiz olması isteniyorsa membran alınmalı, 1000TL'ye çıkmaya da gerek yok o yüzden.

Yine de mekanik istenirse;

Son düzenleme:
Sessiz olması isteniyorsa membran alınmalı, 1000TL'ye çıkmaya da gerek yok o yüzden.

Yine de mekanik istenirse;
Öneriniz için teşekkür ederim ama 2. önerdiğinizin enter tuşu büyük ve tr q klavye
1. önerdiğiniz ise dikkatli bakarsanız Türkçe q, sadece hepsiburada.com da ingilizce q gözüküyor ancak yorumlarını okuduğumda klavyenin İngilizce q değil, Türkçe olduğu belirtilmiş. Enter tuşu fotoğrafta her ne kadar küçük gözükse bile süpriz yumurta gibi benim için:))

Üst kattaki komşu klavye sesini duyuyorsa sorun klavyede değil evin duvarlarındadır bence. Şaka bir yana box jades bile duyulmaz ya üst kattan.

Üst kattaki komşu klavye sesini duyuyorsa sorun klavyede değil evin duvarlarındadır bence. Şaka bir yana box jades bile duyulmaz ya üst kattan.
Üst kattaki önermesini anlatımı güçlendirmek için kullandım, ayrıca elimdeki klavyeye güveniyorum bil hassa oyun oynarken üst kattaki gencimiz uyumuyorsa kesinlikle duyuyordur.
Bundan sonraki satırları box jades nedir izledikten sonra yazıcam:
Hocam ölüm marşı gibi neymiş bu böyle, bunu kullanmak için 2bin tlye kurşun sesi geçirmeyen kafa bandı almak lazım😅

Hiç bir klavyenin sesi üst komşu tarafından duyulmaz. US layout istiyorsanız yurt dışından almayı düşünebilirsiniz.

Hiç bir klavyenin sesi üst komşu tarafından duyulmaz. US layout istiyorsanız yurt dışından almayı düşünebilirsiniz.
Öneriniz için çok teşekkür ederim, açıkçası klavye bozuk çıkarsa yada sonradan ben bozarsam 700 liralık bir ürünü geri göndermeyi denerim ve param iade olmazsa veya ürün tamir edilmezse derdimi kime nasıl anlatırım bilmediğim için yurt dışından şu ana kadar hiç ürün almadım.
Attığınız ürünü beğendim ben bu ürüne ne kadar ödüyeceğim tam olarak?Yani evime alıp kaç liraya kullanabilirim?

Öneriniz için çok teşekkür ederim, açıkçası klavye bozuk çıkarsa yada sonradan ben bozarsam 700 liralık bir ürünü geri göndermeyi denerim ve param iade olmazsa veya ürün tamir edilmezse derdimi kime nasıl anlatırım bilmediğim için yurt dışından şu ana kadar hiç ürün almadım.
Attığınız ürünü beğendim ben bu ürüne ne kadar ödüyeceğim tam olarak?Yani evime alıp kaç liraya kullanabilirim?
Sanırım 651TL ödeyeceksiniz. @efedesu ve @221420 iade ve garanti konularında size bilgi verebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı