1000 TL'ye kadar Mouse önerisi

Bütçe
1000

Alavehri

Decapat
Daha fazla  
Selam, yine erkek arkadaşım için alacağım. Klavye almıştım ve klavye rengi siyah/beyaz. mouse alacağım yanına hediye de olarak beyaz veya siyah olabilir, öneride bulunabilir misiniz? 1000TL Max biriktirebilirim, 700-800 olursa daha iyi olur ama 1000 de verebilirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries Rival 3, başka hiçbir şeyi almayı düşünmeyin direkt alın.

SteelSeries Rival 3, başka hiçbir şeyi almayı düşünmeyin direkt alın.

Tavsiye etmiyorum çok çabuk toz kapıyor Click'leri bir süre sonra basmıyor aynı şekilde tekerlekte bir süre sonra dönmüyor

Kronik sorunlu bir fareyi almayı düşünmese daha iyi olur.
Hahaha, benim e-spor kariyerimi başlatan mouse'dur, ele tam oturur ve o fiyat bandında daha rahat bir mouse yoktur, driveri'da muhteşemdir.

Hahaha, benim e-spor kariyerimi başlatan mouse'dur, ele tam oturur ve o fiyat bandında daha rahat bir mouse yoktur, Driveri'da muhteşemdir.

Kronik sorunlu olmasıyla sizin e-spor kariyerinizin bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ufak bir araştırmayla sorun yaşayanları görebilirsiniz.

Kronik sorunlu olmasıyla sizin e-spor kariyerinizin bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Ufak bir araştırmayla sorun yaşayanları görebilirsiniz.
Arkadaşa fare önerir misiniz hocam.

Hahaha, benim e-spor kariyerimi başlatan mouse'dur, ele tam oturur ve o fiyat bandında daha rahat bir mouse yoktur, Driveri'da muhteşemdir.

Dostum aynı fareyi kullanıyorum fazla ağır onun yerine R1 SE beklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…