LoL oynuyorum. Sadece LoL için kullanılacak. Speed Control karışımı mantıklı geldi, bilmiyorum çok ne anlama geliyorlar. Ortası olsun, bizim olsun hesabı. Öneriniz var mıdır?
Bu nasıldır? @egemebb @XPlasma![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abilerimi çağırdım![]()
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Tiger Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abilerimi çağırdım![]()
Şu anda daha iyi bir alternatif bulunuyor mu bilmiyorum ama alınıra benziyor.
Alınır kalitesi fena değil güzel mouse pad.
Teşekkür ederim dostlar.
Almadan önce @egemebb'inde cevabını bekleyin. Belki onun bildiği daha iyi alternatif vardır.
Hocam konuyla bağımsız da beyaz Darmoshark alsam ileride sararma yapabilir mi? Siyahını mı alayım ya da?
Abilerimi çağırdım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.