Negaa Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi bir öneri yapabilir misiniz? Ya da bu şekilde yapmak yerine Apex 3 tercih etsem nasıl olur? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2022
Arkadaşlar başlıktaki gibi bir öneri yapabilir misiniz? Ya da bu şekilde yapmak yerine Apex 3 tercih etsem nasıl olur?
Peanut35 Kilopat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #2 Apex 3 membran bir klavye mekanik ve membran klavye arasındaki farkları YouTube'da eşek yüküyle video var ben hep tercihimi mekanikten yana kullanırdım. İtopya da Corsair K55 Pro var tavsiye ederim bütçeyi bir miktar aşabilir.
Apex 3 membran bir klavye mekanik ve membran klavye arasındaki farkları YouTube'da eşek yüküyle video var ben hep tercihimi mekanikten yana kullanırdım. İtopya da Corsair K55 Pro var tavsiye ederim bütçeyi bir miktar aşabilir.
meliholmak Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #3 Gamebooster markasını ele direkt kalitesiz.
Negaa Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 meliholmak dedi: Gamebooster markasını ele direkt kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Gamebooster, gamepower vs bile butcemi anca karsiladigi icin ss apex 3 u katmistim tercihlerim arasina zaten, baska pek bir marka bilgim yok
meliholmak dedi: Gamebooster markasını ele direkt kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Gamebooster, gamepower vs bile butcemi anca karsiladigi icin ss apex 3 u katmistim tercihlerim arasina zaten, baska pek bir marka bilgim yok
Krm01 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #5 Nays ile Trendyoldan %10 ucuza alabilirsin. https://ty.gl/gdmqe6vvyn Nays yoksa da şuradan alabilirsin. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
Nays ile Trendyoldan %10 ucuza alabilirsin. https://ty.gl/gdmqe6vvyn Nays yoksa da şuradan alabilirsin. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
Negaa Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #6 Dun 1049 tl imis, su an artmis fiyati..
Krm01 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #7 Negaa dedi: Dun 1049 tl imis, su an artmis fiyati.. Genişletmek için tıkla... Dün değil attığım zamanda da 1050 TL idi. Şansına küs.
Negaa dedi: Dun 1049 tl imis, su an artmis fiyati.. Genişletmek için tıkla... Dün değil attığım zamanda da 1050 TL idi. Şansına küs.
Negaa Centipat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #8 Krm01 dedi: Dün değil attığım zamanda da 1050 TL idi. Şansına küs. Genişletmek için tıkla... Maalesef üzücü hocam, tekrar düşer belki Bunlar arasından hangisi daha mantıklı sizce? Veya direkt 2. el mantıklı mı? sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com Son düzenleme: 21 Eylül 2022
Krm01 dedi: Dün değil attığım zamanda da 1050 TL idi. Şansına küs. Genişletmek için tıkla... Maalesef üzücü hocam, tekrar düşer belki Bunlar arasından hangisi daha mantıklı sizce? Veya direkt 2. el mantıklı mı? sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com sahibinden.com user login www.sahibinden.com