1000 TL'ye kaliteli mikrofonlu kulaklık önerisi

AdriangPiper

Decapat
Merhaba, 1000 TL'ye alabileceğim kaliteli mikrofonlu, oyun oynamak odaklı kullanacağım kulaklık önerir misiniz?

Ben fujin kullaniyorum mikrofondan gayet memnunum. Arkadaşlarımdan da geri dönüş baya yüksek

Kronik bir marka.
? 1 yıldır kullanmama rağmen ve arkadaşlarıminda çoğu almasına rağmen en ufak bir sorunla karşılaşmadık gamepowerin bir ürünü kötü diye tüm ürünlerini aynı kefeye koymayın. Ayni markanın gaming kasasinida kullandim yine sıkıntı yaşamadım üstüne memnun kaldım

Fujinde kronik bir ürün, cızırtı ve hoparlör konusunda sıkıntısı var.

Fujinde kronik bir ürün, cızırtı ve hoparlör konusunda sıkıntısı var.
Yasamadim arkadaşlarımda yasamadi bilmiyorum açıkçası zaten aldığımız ürün giriş seviye çok kaliteli bir şey beklmek mantiksiz

Aslanim benim be baksana suna pasalar gibi duruyor tam bir f/p urunu

Hocam güvenilir bir şekilde 2. el temin edebilir miyim bilmiyorum, bilindik markaların 0 razer, logitech, steelseries gibi markaların bu fiyata uygun kulaklığı var mıdır acaba?
Yok. Üzgünüm. İkinci elden bakabilirsin istersen. Blackshark V2 X modeli için bir uyarı yapayım. Ses kartınız iyi olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…