1000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1000

whitas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 3600

-XFX RX 6600 Ekran kartı

-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart

-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram

-PNY CS900 240GB SSD

-1TB SSD

-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Merhaba, şu an kullandığım klavyem bozuldu ve yeni bir klavye almak istiyorum.
Klavyede aradığım özellikler:
1- Blue Switch olmasın. Daha az ses çıkaran red, brown, Black ve yellow Switch olabilir.
2- kasası beyaz olmalı. Keycapler beyaz-gri gibi açık renkler olabilir ama genel olarak beyaz istiyorum.
3- FPS oyunları oynuyorum. Gecikmesi fazla olmayan kablolu kablosuz fark etmez.
4- RGB olmasını istiyorum ama kaliteli tek renk aydınlatma veya ışıksız da olabilir.
Skyloong GK61 sarı Switch 1330TL'ye geliyor. Gönderim yeri hk (galiba Hong Kong tam bilmiyorum). Bütçemi aşıyor ama alternatif bulamazsam buna yönelebilirim.
Fakat şu an alamam. Şu an alabileceğim Max. 1000-1100TL'lik bir klavye.

Ayrıca AJAZZ AK873 diye bir klavyeye denk geldim. Red switch versiyonu var. Kullanan bilen var mı? Markayı iyi diye biliyorum fakat bu modeli ilk defa görüyorum.

Royal kludge RK61 veya Outemu red Switch olan K582r surara bakabilirsin.

K582R'ı fazla beğenmedim. TKL olması bir tık daha iyi olur benim için. Ayrıca siyah renk. Ben beyaz veya gri gibi açık renk istiyorum. RK61'in siyahı Amazon'da 1370TL. Beyazı 1440TL. Banggooda ise 1450TL'ye geliyor triple mode ve beyazı. Wireless olmayan Dual olanında ise sadece Blue Switch ve siyahı var.

K582R'ı fazla beğenmedim. TKL olması bir tık daha iyi olur benim için. Ayrıca siyah renk. Ben beyaz veya gri gibi açık renk istiyorum. RK61'in siyahı Amazon'da 1370TL. Beyazı 1440TL. Banggooda ise 1450TL'ye geliyor triple mode ve beyazı. Wireless olmayan Dual olanında ise sadece Blue Switch ve siyahı var.

Yazdığım gibi o bütçelere şu an çıkamam. Çıkarsamda RK61 yerine GK61 veya MK61 tercih ederim.

Kesinlikle bunu al illa TKL alacaksan. Outemu'ya falan bulaşma hiç canavar gibi Huano Switch.

Hocam klavyenin aydınlatmasına kalitesiz diyorlar. Her tuşta RGB aydınlatma yerine bölgesel aydınlatma varmış. Ayrıca Ajazz'ın kendi sitesinde klavyede kablolu ve tri-mode olmak üzere 2 mod, Switch olarak da Blue ve foggy mountain Green diye 2 Switch var. Ürünün kendi sitesinde red Switch yazmıyor. Satıcı kendisi Switch'leri değiştirip satıyor olabilir mi? Çünkü ürün açıklamasında sadece "linear kırmızı optik kırmızı mekanik anahtarlar" yazıyor. Huano Switch diye belirtilmemiş.

1683646517678.png

Hocam klavyenin aydınlatmasına kalitesiz diyorlar. Her tuşta RGB aydınlatma yerine bölgesel aydınlatma varmış. Ayrıca Ajazz'ın kendi sitesinde klavyede kablolu ve tri-mode olmak üzere 2 mod, Switch olarak da Blue ve foggy mountain Green diye 2 Switch var. Ürünün kendi sitesinde red Switch yazmıyor. Satıcı kendisi Switch'leri değiştirip satıyor olabilir mi? Çünkü ürün açıklamasında sadece "linear kırmızı optik kırmızı mekanik anahtarlar" yazıyor. Huano Switch diye belirtilmemiş.

Eki Görüntüle 1772745
Alakası yok hocam sitesinde stokta kalmamış olabilir amazondaki satıcıda stok vardır.

Alakası yok hocam sitesinde stokta kalmamış olabilir Amazon'daki satıcıda stok vardır.

Hocam kendi sitesinde daha çok stok olması lazım değil mi? Kullandıkları Switch 2 adet gözüküyor stok olmasa renkler gibi üstünde çizgi olurdu. Sitede 2 adet Switch'li versiyonu var. Aynı şekilde izlediğim bir videoda Switch'lerin üzerinde aydınlatmalar vardı. Altı yeşil olan beyaz Switch'ler vardı ve bölgesel aydınlatma değil her tuşta RGB mevcuttu. Galiba Amazon'da satıcı Switch'leri değiştiriyor ve bölgesel RGB koyuyor. Ya da Türkiye'ye o şekil değil daha kalitesiz bir şekilde farklı Switch'lerle geliyor. Anlamadım videoki ile satıştaki ürün çok farklı.

Akko 3087 diye bir klavye gördüm. Switchleri gayet kaliteliymiş. Ayrıca amazonda yeşili indirimde. Vergi ve kargo dahil toplam 1216TL'ye geliyor. İncelemelerinde gayet güzel ürün olduğu yazıyor. Alınır mı sizce?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı