yagizdmrc Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Mekanik klavye arıyorum. RGB olmasını istiyorum. Bütçem 1K önereceğiniz klavyeler var mı? TKL olsa daha iyi olur.
Mekanik klavye arıyorum. RGB olmasını istiyorum. Bütçem 1K önereceğiniz klavyeler var mı? TKL olsa daha iyi olur.
MonkeyDGarp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 1.014 Çözümler 7 3 Mart 2024 #2 yagizdmrc dedi: Mekanik klavye arıyorum. RGB olmasını istiyorum. Bütçem 1K önereceğiniz klavyeler var mı? TKL olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En çok satanlarda bu 1. gözüküyor. İnceleme videolarına bir bakın isterseniz beğenirseniz alırsınız.
yagizdmrc dedi: Mekanik klavye arıyorum. RGB olmasını istiyorum. Bütçem 1K önereceğiniz klavyeler var mı? TKL olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En çok satanlarda bu 1. gözüküyor. İnceleme videolarına bir bakın isterseniz beğenirseniz alırsınız.
yagizdmrc Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 baktım ama 1200 liralı olanlarda pembe beyaz renk vardı siyah olanlar da 1500 tl oda bütçeyi aşıyor maalesef klavye galiba yurt dışından geliyor çok bulamadım çünkü
baktım ama 1200 liralı olanlarda pembe beyaz renk vardı siyah olanlar da 1500 tl oda bütçeyi aşıyor maalesef klavye galiba yurt dışından geliyor çok bulamadım çünkü
N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.977 Çözümler 2 4 Mart 2024 #4 1000tl ye tkl bulmanız zor. bütçenizi yükseltmeniz lazım.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.803 Çözümler 25 4 Mart 2024 #5 MonkeyDGarp dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe en çok satanlarda bu 1. gözüküyor. İnceleme videolarına bir bakın isterseniz beğenirseniz alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşında gösterdiği gibi bende bu klavyeyi öneriyorum.
MonkeyDGarp dedi: Redragon K617 RGB Mekanik Red Switch Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe en çok satanlarda bu 1. gözüküyor. İnceleme videolarına bir bakın isterseniz beğenirseniz alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşında gösterdiği gibi bende bu klavyeyi öneriyorum.
yagizdmrc Centipat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #6 Gençer Gaming güvenli bir yermi. Eğer güvenliyse hemen alacağım. Baktım şimdi stokta yok tahmini ne zamana gelir?
Gençer Gaming güvenli bir yermi. Eğer güvenliyse hemen alacağım. Baktım şimdi stokta yok tahmini ne zamana gelir?
5 503549 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 342 5 Mart 2024 #7 Amazon.com.tr rengi ve fiyatı sorun olmazsa alınır.