Baran38 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 1000 TL bütçem var. Mekanik membran fark etmez. Kablosuz olursa iyi olur. Valorant CS oynuyorum genelde. Sağlam olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Razer Ornata V3 X Low alınır mı sizce? 1000 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
1000 TL bütçem var. Mekanik membran fark etmez. Kablosuz olursa iyi olur. Valorant CS oynuyorum genelde. Sağlam olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Razer Ornata V3 X Low alınır mı sizce? 1000 TL.
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Baran38 dedi: 1000 TL bütçem var. Mekanik membran fark etmez. Kablosuz olursa iyi olur. Valorant CS oynuyorum genelde. Sağlam olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Razer Ornata V3 X Low alınır mı sizce? 1000 TL. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde var önermem A ve S tuşuna arada bir basmıyor arada bir indirime giriyor geçen ay kuponla beraber 899 TL'ye almıştım belki düşerse almanızı öneririm tam bir F/P Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri
Baran38 dedi: 1000 TL bütçem var. Mekanik membran fark etmez. Kablosuz olursa iyi olur. Valorant CS oynuyorum genelde. Sağlam olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum. Razer Ornata V3 X Low alınır mı sizce? 1000 TL. Genişletmek için tıkla... Kuzenimde var önermem A ve S tuşuna arada bir basmıyor arada bir indirime giriyor geçen ay kuponla beraber 899 TL'ye almıştım belki düşerse almanızı öneririm tam bir F/P Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri