1000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1000

pablocraxk

Centipat
Daha fazla  
Selam, aşağıya almayı düşündüğüm klavyenin linkini bıraktım. Bütçem 1000 TL civarı. Sizce bu klavye iyi mi, yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? (Ve şu kadar artır bunu al diye konuşmayalım tam bütçem 1000 liradır.)

Selam, aşağıya almayı düşündüğüm klavyenin linkini bıraktım. Bütçem 1000 TL civarı. Sizce bu klavye iyi mi, yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? (ve şu kadar artır bunu al diye konuşmayalım tam bütçem 1000 liradır.)

Bu nasıl kardeşim.

Selam, aşağıya almayı düşündüğüm klavyenin linkini bıraktım. Bütçem 1000 TL civarı. Sizce bu klavye iyi mi, yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? (Ve şu kadar artır bunu al diye konuşmayalım tam bütçem 1000 liradır.)

Hocam bütçeyi sadece 300 tl arttırarak Gamepower eva3 60M alın bence.

Bu nasıl kardeşim.
Torima klavyeleri çok sevmiyorum uzun süreli olmuyor.

2 side cidden güzel mekanik olan cidden iyi gözüküyor

Retro Bluetooth 2.4? Ciddi misin hocam alttaki de inanılmaz dandik sizin bu popüler kültürünüzü anlamıyorum.

1000 TL bütçe de alınacak adamakıllı mekanik klavye yok zaten aralarında en iyilerden bu var.

Attığım membran ise batarya dışı bütçenin en iyi seçeneklerinden.Retro ve kablosuz olması mı zorunuza gitti?

Bu bütçelerde adamakıllı klavye olmadığı için Eva 3'e bir şey demiyorum ancak hiçbir sebep göstermeden "dandik" demeniz ne doğru ne de ciddiye alınacak bir şey.

1000 TL bütçe de alınacak adamakıllı mekanik klavye yok zaten aralarında en iyilerden bu var.

Attığım membran ise batarya dışı bütçenin en iyi seçeneklerinden.Retro ve kablosuz olması mı zorunuza gitti?

Bu bütçelerde adamakıllı klavye olmadığı için Eva 3'e bir şey demiyorum ancak hiçbir sebep göstermeden "dandik" demeniz ne doğru ne de ciddiye alınacak bir şey.
Peki benim dediğim klavye sizce nasıl arkadaşım al al boşver diyor? Klavye hakkında eleştirinizi bekliyorum

Özelliklerini bilmeden internetten 1000 tl klavye deyip alışveriş yerinden random klavye bulmanız ve bunu övmeniz çok komik hocam. Ayrıca Gamepower'a kötü deyip farklı olmak için adı havalı olan klavyeleri önerip popüler kültürün kölesi olmanız çok acınası. Çünkü neden? Gamepower çin malı! gamepower dandik! gamepower biliniyor çok kötü! o yüzden zaten royal kludge değilde game power çok alınıyor ve popüler değilmi? Komik. Özelliklerini saymadan rastgele klavye atmışlar bunlar. Benim attığım Gamepower iyi güven. En azından diğerlerinin attığı inanılmaz dandik klavyelere göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı