![]()
SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Prime Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1040TL'ye geliyor.![]()
Sarftech T60 Siyah Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sarftech T60 Siyah Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Sarftech T60 Siyah Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Steelseries'ta sanmam ama T60 pek de kaliteli sayılmaz bence. Ama bu fiyat bandına bundan başka mekanik klavye yok.Konuya bir arkadaş daha yazmıştı, onun yazdığı gibi 2 haftaya bozulma vs. olur mu?
Olmaz. Hemen sallamamak lazım, 10 yıl götürecek bir şey tabii ki değil ama bu arkadaşların en dandikleri bile en az 1 sene dayanıyor. Ki bu attıklarım çok daha kaliteliler. Şansınıza denk gelir, onu bilemem. Normal şartlarda dayanıklılar.Konuya bir arkadaş daha yazmıştı, onun yazdığı gibi 2 haftaya bozulma vs. olur mu?
Konuya bir arkadaş daha yazmıştı, onun yazdığı gibi 2 haftaya bozulma vs. olur mu?
Membran olarak;Ayrıca bütçemi 1500TL'ye çıkarıyorum ona göre önerirseniz sevinirim.
Ayrıca bütçemi 1500TL'ye çıkarıyorum ona göre önerirseniz sevinirim.
Fareyi aynı bırakıp klavyeyi bunu alabilirsin, bütçem yeter derse. Yetmez dersen fareyi bununla değiştir. Daha altına pek fazla fare yok, bu da olmaz dersen üstteki attığım ikiliyi alabilirsin.Ayrıca bütçemi 1500TL'ye çıkarıyorum ona göre önerirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.