Burak Göre Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Bütçem 1K civarı. Krampon olarak lotto mu hummel mı? Ya da bildiğiniz başka marka krampon öneriniz var mı? Dediğim gibi 1K civarı krampon arıyorum.
Bütçem 1K civarı. Krampon olarak lotto mu hummel mı? Ya da bildiğiniz başka marka krampon öneriniz var mı? Dediğim gibi 1K civarı krampon arıyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.049 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 Puma alabilirsin. Kaç numara giyiyorsun bilmiyorum ama ayağımdaki krampon bu ve memnunum tavsiye ederim. Yeşil rengi bence daha güzel, biraz bakarsan bulabilirsin. Puma Erkek Krampon Futbol Ayakkabısı Ultra Play Fg/ag Black-asphalt 10742302 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Puma Erkek Krampon Futbol Ayakkabısı Ultra Play Fg/ag Black-asphalt 10742302 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleme: 22 Nisan 2024
Puma alabilirsin. Kaç numara giyiyorsun bilmiyorum ama ayağımdaki krampon bu ve memnunum tavsiye ederim. Yeşil rengi bence daha güzel, biraz bakarsan bulabilirsin. Puma Erkek Krampon Futbol Ayakkabısı Ultra Play Fg/ag Black-asphalt 10742302 Fiyatı, Yorumları - Trendyol Puma Erkek Krampon Futbol Ayakkabısı Ultra Play Fg/ag Black-asphalt 10742302 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com