1000 TL'ye Large mouse pad önerisi

Bütçe
1000

Slackers

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries QCK'den gınağa geldi artık. Yeni bir mousepade geçeceğim önerilerinizi bekliyorum. Slow Control ve cam mouse pad önermeyin. Onun dışında Trendyol'da satılan longtengin çakması gibi bir mouse pad var herkes de öneriyor onun kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca Razer gigantus V2 nasıl bir mouse pad?
Kl-asse Markt Klasse Onibushi Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim.

Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın.
Zaten çok iyi bir mouse pad sayılmaz, ama eskidi. Eskisi kadar iyi kaymıyo da kontrol da edemiyorum bazı yerleri de aşınmış artık.

Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim.
Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?

Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?
Aqua 2 Control de hibrit bir mousepad aslında, speed+control yarı yarıya yani. Control 2'de mor rengi göremedim, Plus modelindeki mor renkten bahsediyorsanız eğer gayet hoş duruyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı