Slackers Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 SteelSeries QCK'den gınağa geldi artık. Yeni bir mousepade geçeceğim önerilerinizi bekliyorum. Slow Control ve cam mouse pad önermeyin. Onun dışında Trendyol'da satılan longtengin çakması gibi bir mouse pad var herkes de öneriyor onun kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca Razer gigantus V2 nasıl bir mouse pad? Kl-asse Markt Klasse Onibushi Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries QCK'den gınağa geldi artık. Yeni bir mousepade geçeceğim önerilerinizi bekliyorum. Slow Control ve cam mouse pad önermeyin. Onun dışında Trendyol'da satılan longtengin çakması gibi bir mouse pad var herkes de öneriyor onun kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca Razer gigantus V2 nasıl bir mouse pad? Kl-asse Markt Klasse Onibushi Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #2 Uzun zamandır çakma Razer Goliathus extended kullanıyorum çok memnunum şu an 70 lira civarlarında.
Slackers Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 AliEn38 dedi: Uzun zamandır çakma Razer Goliathus extended kullanıyorum çok memnunum şu an 70 lira civarlarında. Genişletmek için tıkla... Ben qckdan bıktım sen çakma mousepad öneriyorsun dostum.
AliEn38 dedi: Uzun zamandır çakma Razer Goliathus extended kullanıyorum çok memnunum şu an 70 lira civarlarında. Genişletmek için tıkla... Ben qckdan bıktım sen çakma mousepad öneriyorsun dostum.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 5 Haziran 2023 #4 Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 5 Haziran 2023 #5 Slackers dedi: SteelSeries QCK'den gınağa geldi artık. Yeni bir mousepade geçeceğim önerilerinizi bekliyorum. Slow Control ve cam mouse pad önermeyin. Onun dışında Trendyol'da satılan longtengin çakması gibi bir mouse pad var herkes de öneriyor onun kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca Razer gigantus V2 nasıl bir mouse pad? Kl-asse Markt Klasse Onibushi Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... X-Raypad Aqua Control Plus Wave Yüzey: Kaplamasız Polyester KumaşHız: ControlAlt Malzeme: Kaydırmaz kauçukKenar: Bileği rahatsız etmeyen alçak dikişBoyut: 450 x 400 x 4 wraithesports.com Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim. X-raypad Aqua Control+ Gaming Mouse Pads – X-raypad shop.x-raypad.com
Slackers dedi: SteelSeries QCK'den gınağa geldi artık. Yeni bir mousepade geçeceğim önerilerinizi bekliyorum. Slow Control ve cam mouse pad önermeyin. Onun dışında Trendyol'da satılan longtengin çakması gibi bir mouse pad var herkes de öneriyor onun kalitesi hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Ayrıca Razer gigantus V2 nasıl bir mouse pad? Kl-asse Markt Klasse Onibushi Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... X-Raypad Aqua Control Plus Wave Yüzey: Kaplamasız Polyester KumaşHız: ControlAlt Malzeme: Kaydırmaz kauçukKenar: Bileği rahatsız etmeyen alçak dikişBoyut: 450 x 400 x 4 wraithesports.com Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim. X-raypad Aqua Control+ Gaming Mouse Pads – X-raypad shop.x-raypad.com
Slackers Hectopat Katılım 31 Ağustos 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 AliEn38 dedi: Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın. Genişletmek için tıkla... Zaten çok iyi bir mouse pad sayılmaz, ama eskidi. Eskisi kadar iyi kaymıyo da kontrol da edemiyorum bazı yerleri de aşınmış artık. 624739 dedi: X-Raypad Aqua Control Plus Wave Yüzey: Kaplamasız Polyester KumaşHız: ControlAlt Malzeme: Kaydırmaz kauçukKenar: Bileği rahatsız etmeyen alçak dikişBoyut: 450 x 400 x 4 wraithesports.com Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim. X-raypad Aqua Control+ Gaming Mouse Pads – X-raypad shop.x-raypad.com Genişletmek için tıkla... Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?
AliEn38 dedi: Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın. Genişletmek için tıkla... Zaten çok iyi bir mouse pad sayılmaz, ama eskidi. Eskisi kadar iyi kaymıyo da kontrol da edemiyorum bazı yerleri de aşınmış artık. 624739 dedi: X-Raypad Aqua Control Plus Wave Yüzey: Kaplamasız Polyester KumaşHız: ControlAlt Malzeme: Kaydırmaz kauçukKenar: Bileği rahatsız etmeyen alçak dikişBoyut: 450 x 400 x 4 wraithesports.com Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim. X-raypad Aqua Control+ Gaming Mouse Pads – X-raypad shop.x-raypad.com Genişletmek için tıkla... Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 5 Haziran 2023 #7 Slackers dedi: Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya? Genişletmek için tıkla... Aqua 2 Control de hibrit bir mousepad aslında, speed+control yarı yarıya yani. Control 2'de mor rengi göremedim, Plus modelindeki mor renkten bahsediyorsanız eğer gayet hoş duruyor bence.
Slackers dedi: Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya? Genişletmek için tıkla... Aqua 2 Control de hibrit bir mousepad aslında, speed+control yarı yarıya yani. Control 2'de mor rengi göremedim, Plus modelindeki mor renkten bahsediyorsanız eğer gayet hoş duruyor bence.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.783 6 Ekim 2023 #8 @Slackers ne aldın ve memnun musun?