1000 TL'ye Large mouse pad önerisi

Bütçe
1000

Slackers

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır çakma Razer Goliathus extended kullanıyorum çok memnunum şu an 70 lira civarlarında.

Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın.

Control yazdığına bakmayın aslında speed bir mousepad, şiddetle tavsiye ederim.

Mouse padden beklentin ne tam olarak? Çok uzak olduğum konular da neyinden bıktın mesela QCK'nın.
Zaten çok iyi bir mouse pad sayılmaz, ama eskidi. Eskisi kadar iyi kaymıyo da kontrol da edemiyorum bazı yerleri de aşınmış artık.

Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?

Bu adamların mousepadler kaliteli de benim göze hiç hitap etmiyo ya. Control 2 hakkında ne düşünüyorsun? Mor alsam çok mu açık mor rengi ya?
Aqua 2 Control de hibrit bir mousepad aslında, speed+control yarı yarıya yani. Control 2'de mor rengi göremedim, Plus modelindeki mor renkten bahsediyorsanız eğer gayet hoş duruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…