1000 TL'ye mini klavye önerisi

ctrl1

Centipat
Daha fazla  
Maksimum 1000 TL bütçem var. %60 veya %65 klavye arıyorum. Normalde E-Yooso Z11 alacaktım fakat AliExpress 700 TL vergi koyuyor. Önerileri bekliyorum.

Uzun süredir düşük fiyatta %60 klavye kullanan birisi olarak sana belli fiyat altındakilerin hepsinin aynı marka (ziyoulang) fakat marka basılıp satıldığını söylemek isterim ve şahsi görüşümdür bu zamana kadar geek gk61 Royal Kludge RK61 gibi kaliteli klavyelerde kullandım ve ufak bi plastik kalitesi harici neredeyse aynı kalitede olduğunu söylemek yanlış olmaz şuan kendiminde sipariş verdiği

Sarftech T60 Beyaz RGB Klavye Kablolu Gaming Oyuncu Klavyesi T60 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

şunu atabilirim benim elime 2-3 gün sonra ulaşacak öyle bi bekleyebilme durumun varsa görüşlerimi aktarıp alınır alınmaz diyebilirim fakat dediğim gibi hepsi aynı klavyenin farklı marka basılmış hali.

eline kabaca tabiriyle bu gelecek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstteki arkadaşın attığı klavye işte bu cevabım orada o ürüne.

Evet şimdi gördüm fakat ürünün switchleri belirtilmemiş, malzeme kalitesine çok kötü diyenler olmuş ve çift tıklama gibi sorunlar yaşayanlar olmuş, o yüzden uzaklaştım ondan.

Buna bakabilirsiniz fakat qwertz klavye ya da sahibindenden Z11 Z686 gibi modellere bakabilirsiniz.

Hocam sizde aynı şeyi önermişsiniz, görmedim kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı