Çöp mouse, kronik sorunları yaygın. Çift tıklama, scroll v.s problemleri mevcut. Sen sorun yaşamadın diye hiç kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez.
Beğenmeme atıp kendini avutmayı bırak.
Fantech Helıos Go Xd5 Pixart 3370 19k Dpı 400 Ips 72 Gr. Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Çöp mouse, kronik sorunları yaygın. Çift tıklama, scroll vs problemleri mevcut. Sen sorun yaşamadın diye hiç kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez.
Beğenmeme atıp kendini avutmayı bırak.
M300S alıyorum o halde. Önerileriniz için teşekkür ederim.
M300S'i Vatan Bilgisayar'dan stoktaki mağazalar seçeneği ile 503 liraya alabildim. Eğer almayı düşünen arkadaşlar varsa stok kontrolü ile piyasa fiyatının 300 lira altına satın alabilirler.
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şuanda Kullanıyorum altında ekranı var oradan her ayar yapabilirsiniz, ek olarak diyorum bu bir özellik değil fazla ama altındaki ekrana pixel art koyabiliyorsunuz. Ama benim önerim normal modelini almanız bunlarda lift off distance var.