Maksimum 1000 TL vermek istiyorum, yani üstü gereksiz para vermek gibi bir şey geliyor çünkü mousepade. şu an Gigantus V2 var elimde, kenarları açıldı. memnundum yüzeyinden, 2 sorunu hariç dikişsiz ve yumuşak. Control ağırlıklı hybrid pad arıyorum bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? HYPERX Pulsefire Mat Gaming Mouse Pad (L) Siyah 4Z7X4AA Fiyat & Özellik | MediaMarkt
KlasseGear Topography Lines Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Butceyi zorlayip bunlara bakilmasi en mantiklilari.
Mousepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...