R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 15 Temmuz 2025 #1 Bütçe 1K normalde wraithten Blade y veya Blade X alacaktım ama stokları bitmiş. Valorant oynuyorum ve sadece mouse için mouse pad arıyorum.
Bütçe 1K normalde wraithten Blade y veya Blade X alacaktım ama stokları bitmiş. Valorant oynuyorum ve sadece mouse için mouse pad arıyorum.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.085 Çözümler 6 15 Temmuz 2025 #2 Klasse Longteng Huoyun Tiger Gaming Mousepad Baskı Hatalı sıfırından bir farkı yok ben farklı bir modelini aldım hiçbir şey yok. Baskı hatası görünmüyor bile. 1K ya değmeyebilir ama 700 için güzel fiyat.
Klasse Longteng Huoyun Tiger Gaming Mousepad Baskı Hatalı sıfırından bir farkı yok ben farklı bir modelini aldım hiçbir şey yok. Baskı hatası görünmüyor bile. 1K ya değmeyebilir ama 700 için güzel fiyat.
R rtdo Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 122 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #3 ozguven_askim dedi: Klasse Longteng Huoyun Tiger Gaming Mousepad Baskı Hatalı sıfırından bir farkı yok ben farklı bir modelini aldım hiçbir şey yok. Baskı hatası görünmüyor bile. 1K ya değmeyebilir ama 700 için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Stok yok Başka öneriniz var mı?
ozguven_askim dedi: Klasse Longteng Huoyun Tiger Gaming Mousepad Baskı Hatalı sıfırından bir farkı yok ben farklı bir modelini aldım hiçbir şey yok. Baskı hatası görünmüyor bile. 1K ya değmeyebilir ama 700 için güzel fiyat. Genişletmek için tıkla... Stok yok Başka öneriniz var mı?