AlparslanAXEN Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #1 1000 TL bütçem var, bu bütçe ile nasıl bir oyun kolu alabilirim? Çok kullanmam ve aldıktan sonra ömürlük olmasını istiyorum mümkünse. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2025
1000 TL bütçem var, bu bütçe ile nasıl bir oyun kolu alabilirim? Çok kullanmam ve aldıktan sonra ömürlük olmasını istiyorum mümkünse.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.904 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #2 AlparslanAXEN dedi: 1000 TL bütçem var, bu bütçe ile nasıl bir oyun kolu alabilirim? Çok kullanmam ve aldıktan sonra ömürlük olmasını istiyorum mümkünse. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-pm-HBC0000A0PKAY Bütçe çıkarsa bunu alın.
AlparslanAXEN dedi: 1000 TL bütçem var, bu bütçe ile nasıl bir oyun kolu alabilirim? Çok kullanmam ve aldıktan sonra ömürlük olmasını istiyorum mümkünse. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-pm-HBC0000A0PKAY Bütçe çıkarsa bunu alın.
AlparslanAXEN Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #3 ca9an dedi: https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-pm-HBC0000A0PKAY Bütçe çıkarsa bunu alın. Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu?
ca9an dedi: https://www.hepsiburada.com/lig-3601-tum-platformlarla-uyumlu-gamepad-joystick-pm-HBC0000A0PKAY Bütçe çıkarsa bunu alın. Genişletmek için tıkla... Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.904 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #4 AlparslanAXEN dedi: Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hall effect var.
AlparslanAXEN dedi: Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hall effect var.
roxy1881 Kilopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Ekipman Ustası Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 9.217 Makaleler 2 Çözümler 141 Yer İstanbul 13 Kasım 2025 #5 AlparslanAXEN dedi: Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hall effect stickler sayesinde İhtimali çok düşük olur.
AlparslanAXEN dedi: Çok bir bilgim yok ileride drift sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Hall effect stickler sayesinde İhtimali çok düşük olur.
AlparslanAXEN Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #6 ca9an dedi: Olmaz Hall effect var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. roxy1881 dedi: Hall effect stickler sayesinde ihtimali çok düşük olur. Genişletmek için tıkla... Daha güzel bir seçenek çıkmazsa alacağım bunu tekrardan teşekkür ederim.
ca9an dedi: Olmaz Hall effect var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. roxy1881 dedi: Hall effect stickler sayesinde ihtimali çok düşük olur. Genişletmek için tıkla... Daha güzel bir seçenek çıkmazsa alacağım bunu tekrardan teşekkür ederim.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.904 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #7 AlparslanAXEN dedi: Daha güzel bir seçenek çıkmazsa alacağım bunu tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bütçe artmadığı sürece çıkmaz. Geçen hafta 1100 lira mı neydi zaten.
AlparslanAXEN dedi: Daha güzel bir seçenek çıkmazsa alacağım bunu tekrardan teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bütçe artmadığı sürece çıkmaz. Geçen hafta 1100 lira mı neydi zaten.
AlparslanAXEN Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2025 #8 ca9an dedi: Bütçe artmadığı sürece çıkmaz. Geçen hafta 1100 lira mı neydi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sepete ekledim sizin bilginize ve tecrübenize güvenerek.
ca9an dedi: Bütçe artmadığı sürece çıkmaz. Geçen hafta 1100 lira mı neydi zaten. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sepete ekledim sizin bilginize ve tecrübenize güvenerek.