1000 TL'ye oyun önerisi

Mirza Demir

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bayramınız mübarek olsun. Bayramda 1000 TL civarı bir para topladım ve oyun almak istiyorum. Şu ana kadar ilk kez oyun alacağım ve Spider-Man Remastered almayı düşünüyorum 350 TL'ye Steam'den. Başka hangi oyunları önerirsiniz?

Sistemim zorunlumu bilmiyorum ama başkaları eklediği için bende ekleyeyim ne olur ne olmaz.
Ekran kartı:4070
İşlemci:13900hx
Depolama alanı:1TB
Ram:16Gb

Merhaba, bayramınız mübarek olsun. Bayramda 1000 TL civarı bir para topladım ve oyun almak istiyorum. Şu ana kadar ilk kez oyun alacağım ve Spider-Man Remastered almayı düşünüyorum 350 TL'ye Steam'den. Başka hangi oyunları önerirsiniz?
Spider-Man Remastered ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection almanı öneririm. İkisinide oynayıp bitirdim eğer hikaye oyunlarına ilgi duyuyorsan pişman olmazsın. Ama RDR 2 1100 TL'den 380 TL civarlarına düşmüş kaçırılmaz bence.

Gow , rdr2 , elden ring birde spiderman bütçem fullenir sanırım

Spider-Man Remastered ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection almanı öneririm. İkisini de oynayıp bitirdim eğer hikaye oyunlarına ilgi duyuyorsan pişman olmazsın. Ama RDR 2 1100 TL'den 380 TL civarlarına düşmüş kaçırılmaz bence.

Uncharted düşünülür benim de beğendiğim bir seri babamın ps3'ünde 3. Oyunu oynamıştım hayal meyal hatırlıyorum :D

Spider-Man Remastered ve Uncharted: Legacy of Thieves Collection almanı öneririm. İkisinide oynayıp bitirdim eğer hikaye oyunlarına ilgi duyuyorsan pişman olmazsın. Ama RDR 2 1100 TL'den 380 TL civarlarına düşmüş kaçırılmaz bence.
Birde etail diye biryer duydum spiderman baya ucuza geliyormuş alınır mı ordan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı