Barboross Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri B450 M-A Pro Max Anakart Ryzen 5 5600 işlemci RX6600 8GB Ekran kartı 16GB DDR4 3200 mhz Ram 700 Watt PSU Depolama 1TB M.2 SSD + 480 GB Samsung Evo 870 SSD Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:01 #1 Seslamlar arkadaşlar 1000 TL'ye gamepad almak istiyorum, ne alacagımı bilmiyorum. PC için istiyorum, USB girişi olsun, Bluetooth olursa da olur.
Seslamlar arkadaşlar 1000 TL'ye gamepad almak istiyorum, ne alacagımı bilmiyorum. PC için istiyorum, USB girişi olsun, Bluetooth olursa da olur.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.010 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:02 #2 Bütçe 300 lira artabilirse bu çok iyi olur. GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Bütçe 300 lira artabilirse bu çok iyi olur. GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.115 Çözümler 53 Pazartesi 20:02 #3 Barboross dedi: Seslamlar arkadaşlar 1000 TL'ye gamepad almak istiyorum, ne alacagımı bilmiyorum. PC için istiyorum, USB girişi olsun, Bluetooth olursa da olur. Genişletmek için tıkla... GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 300 çıkarsa al geç marka basılmış iyi ürün.
Barboross dedi: Seslamlar arkadaşlar 1000 TL'ye gamepad almak istiyorum, ne alacagımı bilmiyorum. PC için istiyorum, USB girişi olsun, Bluetooth olursa da olur. Genişletmek için tıkla... GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 300 çıkarsa al geç marka basılmış iyi ürün.
Barboross Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Sistem Özellikleri B450 M-A Pro Max Anakart Ryzen 5 5600 işlemci RX6600 8GB Ekran kartı 16GB DDR4 3200 mhz Ram 700 Watt PSU Depolama 1TB M.2 SSD + 480 GB Samsung Evo 870 SSD Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:38 #4 Burak Karabal dedi: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 300 çıkarsa al geç marka basılmış iyi ürün. Genişletmek için tıkla... Başka öneri var mıdır? Emma Stone dedi: Bütçe 300 lira artabilirse bu çok iyi olur. GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Başka öneri.
Burak Karabal dedi: GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com 300 çıkarsa al geç marka basılmış iyi ürün. Genişletmek için tıkla... Başka öneri var mıdır? Emma Stone dedi: Bütçe 300 lira artabilirse bu çok iyi olur. GamePower Force RGB Kablosuz Beyaz Gamepad (2.4G, Bluetooth,Kablolu) (PC Uyumlu) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Başka öneri.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.115 Çözümler 53 Pazartesi 21:27 #5 Barboross dedi: Başka öneri var mıdır? Başka öneri. Genişletmek için tıkla... Mantıklı kalan en ucuz model bu hocam.
Barboross dedi: Başka öneri var mıdır? Başka öneri. Genişletmek için tıkla... Mantıklı kalan en ucuz model bu hocam.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.010 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 21:32 #6 Barboross dedi: Başka öneri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu üründen ucuza paranızın değeceği bir ürün yok. Bütçeniz çıkabiliyor mu ekstra 300TL?
Barboross dedi: Başka öneri var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu üründen ucuza paranızın değeceği bir ürün yok. Bütçeniz çıkabiliyor mu ekstra 300TL?