EE sen 2 günlük düşünüyorsun. PC'yi yeni almışsın illa düzgün oyun verecek epic veya illa kol ile oyun oynayacaksın 1000TL'ye gidip 2 ayda bozulacak kol alacağına 1200'e bekle uzun ömürlü birşey al ilerde de kullanırsın. Hem bütçem az diyorsun hemde 2 -3 aya max bozulacak ürünle paranı çöpe atıyorsun.
Steam'de EA Play üyeliği ilk ay 1.20 dolar(yaklaşık 50 TL falan) sonrasında aylik 200 TL oluyor o da benim ailevi sorunumdan dolayı biraz pahali onun icin 1 ay deneyip bırakacağım sonrasında belki alirim tekrardan ama orası belirsiz.
EA Play sık sık 1 dolara düşüyor. Yeni hesap açar tekrar oynarsın, zaten 1 ayda tüm EA Play oyunlarını çıkaramazsın. Ben 2 ay PC'de, 1 ay PS4'te anca bitirdim çoğunu. Hala eksiklerim vardı. Jedi Survivor filan yarıda kalmıştı, internetten hesap satın alıp bitirdim.
Ee sen 2 günlük düşünüyorsun. PC'yi yeni almışsın illa düzgün oyun verecek Epic veya illa kol ile oyun oynayacaksın 1000TL'ye gidip 2 ayda bozulacak kol alacağına 1200'e bekle uzun ömürlü bir şey al ileride de kullanırsın. Hem bütçem az diyorsun hem de 2 -3 aya Max bozulacak ürünle paranı çöpe atıyorsun.
EA Play sık sık 1 dolara düşüyor. Yeni hesap açar tekrar oynarsın, zaten 1 ayda tüm EA Play oyunlarını çıkaramazsın. Ben 2 ay PC'de, 1 ay PS4'te anca bitirdim çoğunu. Hala eksiklerim vardı. Jedi survivor filan yarıda kalmıştı, internetten hesap satın alıp bitirdim.
Her hesapta ilk ay o indirim mevcut sadece. O doğru ama sık sık "İlk defa alana 1 dolar" kampanyası yapıyorlar. Yazında yaptılar, ilk baharda da. 2 ayda bir çıkıyor.
Yan hesaba alıp oynamıştım ben yazın.