1000 TL'ye PS4 kolu alınır mı?

Tamam Epic Games'in bedava verdiği oyunlarda falan kullanırsın?

PC'yi yeni aldim ve şu ana kadar düzgün oyun vermedi açıkçası güzel kolla oynanacak ücretsiz de oyun pek yok ondan pek emin değilim açıkçası

Hocam buradaki vatan da kablolu 600'e çakma kollar var onlar idare eder mi sizce 1 aylığına.

Yurt dışından al, bu tarz ürünler cidden birkaç haftada bozulabiliyor. Komple kumar.
Zaten DS4'lerin orijinalinde bile drift sorunu var.

PC'yi yeni aldim ve şu ana kadar düzgün oyun vermedi açıkçası güzel kolla oynanacak ücretsiz de oyun pek yok ondan pek emin değilim açıkçası
EE sen 2 günlük düşünüyorsun. PC'yi yeni almışsın illa düzgün oyun verecek epic veya illa kol ile oyun oynayacaksın 1000TL'ye gidip 2 ayda bozulacak kol alacağına 1200'e bekle uzun ömürlü birşey al ilerde de kullanırsın. Hem bütçem az diyorsun hemde 2 -3 aya max bozulacak ürünle paranı çöpe atıyorsun.

EA Play sık sık 1 dolara düşüyor. Yeni hesap açar tekrar oynarsın, zaten 1 ayda tüm EA Play oyunlarını çıkaramazsın. Ben 2 ay PC'de, 1 ay PS4'te anca bitirdim çoğunu. Hala eksiklerim vardı. Jedi Survivor filan yarıda kalmıştı, internetten hesap satın alıp bitirdim.

Simdi böyle deyince aklıma yattı hocam teşekkür ederim
Hocam sizin bu kolu alan tanıdığınız var mı kargoda falan bir sıkıntı yaşanmış mi?

Sık sık düşüyor mu hocam ben tek seferlik sanmistim.

Simdi böyle deyince aklıma yattı hocam teşekkür ederim
Hocam sizin bu kolu alan tanıdığınız var mı kargoda falan bir sıkıntı yaşanmış mi?
Kargoda sıkıntı olmaz Temu kargosu bizim ülke içindeki kargolardan daha iyi çalışıyor

Ürün ülke içine 6 günde girdi geçen aldığım klavye İstanbul'dan İstanbul'a 5 günde getirdiler klavyeyi

Her hesapta ilk ay o indirim mevcut sadece. O doğru ama sık sık "İlk defa alana 1 dolar" kampanyası yapıyorlar. Yazında yaptılar, ilk baharda da. 2 ayda bir çıkıyor.
Yan hesaba alıp oynamıştım ben yazın.

İfadeler: DMN

Tekrardan teşekkür ederim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…