B ber4t.55 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #21 He stole my money dedi: Her hesapta ilk ay o indirim mevcut sadece. O doğru ama sık sık "ilk defa alana 1 dolar" kampanyası yapıyorlar. Yazında yaptılar, ilk baharda da. 2 ayda bir çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Epic'te de indirim olmustu aynisi bir ay Steam'den bir ay epicten alsam ikisi de farklı EA Play üyeliği olur değil mi? DMN dedi: Merak etme sadece bu ay Temu'dan 6 tane alışveriş yaptım. Sorunsuz gelir ürünün. Genişletmek için tıkla... Hocam siz olmasanız çakma kola 1000 TL verecektim Allah kurtarmis.
He stole my money dedi: Her hesapta ilk ay o indirim mevcut sadece. O doğru ama sık sık "ilk defa alana 1 dolar" kampanyası yapıyorlar. Yazında yaptılar, ilk baharda da. 2 ayda bir çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam Epic'te de indirim olmustu aynisi bir ay Steam'den bir ay epicten alsam ikisi de farklı EA Play üyeliği olur değil mi? DMN dedi: Merak etme sadece bu ay Temu'dan 6 tane alışveriş yaptım. Sorunsuz gelir ürünün. Genişletmek için tıkla... Hocam siz olmasanız çakma kola 1000 TL verecektim Allah kurtarmis.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 13.315 Çözümler 149 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e (Bayou F80) - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #22 ber4t.55 dedi: Peki hocam Epic'te de indirim olmustu aynisi bir ay Steam'den bir ay epicten alsam ikisi de farklı EA Play üyeliği olur değil mi? Hocam siz olmasanız çakma kola 1000 TL verecektim Allah kurtarmis. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ama Save dosyalarını atması kolay. Tabi Dead Space 3'e dikkat et, ona Save atılmıyor.
ber4t.55 dedi: Peki hocam Epic'te de indirim olmustu aynisi bir ay Steam'den bir ay epicten alsam ikisi de farklı EA Play üyeliği olur değil mi? Hocam siz olmasanız çakma kola 1000 TL verecektim Allah kurtarmis. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor ama Save dosyalarını atması kolay. Tabi Dead Space 3'e dikkat et, ona Save atılmıyor.
B ber4t.55 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #23 He stole my money dedi: Evet öyle oluyor ama save dosyalarını atması kolay. Tabii Dead Space 3'e dikkat et, ona save atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Savelik bir durumum olmaz sahsen bence size de teşekkür ederim hocam.
He stole my money dedi: Evet öyle oluyor ama save dosyalarını atması kolay. Tabii Dead Space 3'e dikkat et, ona save atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Savelik bir durumum olmaz sahsen bence size de teşekkür ederim hocam.