1000 TL'ye PSU önerisi

Bütçe
1000

Osman Tüzenli

Decapat
Daha fazla  
1000 TL'ye alabileceğim güzel bir PSU önerir misiniz? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam ₺1.000'ye PSU kalmadı ne yazık ki. Var elbette ama abuk subuk fason ürünler hep. En ucuz ₺1.150'ye bulabildim, bu da çok iyi değil ama kötünün iyisi:

İyisi olsun derseniz ₺1.300 civarından başlıyor. ₺1.326'ye NZXT var, gayet iyi PSU:

1000 TL'ye alabileceğim güzel bir PSU önerir misiniz? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

2. el bakabilirsin hocam. Benim elimde Rampage 600 watt Bronze kullanılmış bir PSU var istersen onu verebilirim sana. 2 yıl boyunca en fazla nadire 300 watt çekilmiştir 700 TL'ye satıyorum pazarlık payı için şimdi bir şey söyleyemem. Her ay en az bir kere toz filtresini temizledim ( kasanın kendi toz filtreleri var). Markası çok gelişmiş bir marka değil fakat ben kullandım çok sessiz çalışıyor şu an boşta istersen alabilirsin. Reklam gibi oldu ama benim önerim benim eski PSU. Onun dışında 1000 TL'ye adam gibi bir şey alamazsın bence. Rampage Bronze 600 wattdan daha iyisini bence alamazsın .

Arkadaşın önerdiği gibi Rampage PSU almayın. Nereye baksan Rampage PSU'dan daha iyisini de bulabilirsin. Rampage, merdivenaltı ürünler üreten çöp bir firmadır.

@Ömer Evece Boşa ''beğenmedim'' basmayın, ufak bir araştırmayla Rampage PSU'ların çöp olduğunu öğrenebilirsiniz. Kendiniz kullanıyorsunuz diye, arıza çıkartmadı diye iyi olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam Rampage neden kalitesiz ? Ben şahsen bu Rampage PSU ile RTX 3090 FE çalıştırmış birisiyim gayet rahat bir şekilde oyun da oynadım (Kasanın RGB fanları ekran akrtına yük binince hafif parlaklıkları kısılıyor) , ben pek bir sıkıntı göremedim açıkçası. Şu an Cooler Master PSU aldım Rampage yetersiz olduğu için ve Cooler master PSU ile Rarpageyi elimle yokladığım zaman bir ağırlık farkı göremedim (PSU kalitesinde ağırlığın da bir katkısı var bildiğim kadarıyla).

@Ömer Evece Çalıştırmaz demedim zaten, çalıştırır ve sorunsuz kullanabilirsiniz de. Zaten PSU değiştirdiğinizde sistemde bir fark görmemeniz çok normal. PSU sadece sisteme güç veren bir eleman, ne gibi bir fark gözlemlemeyi bekliyorsunuz? Rampage kaliteli bir üretici değil, ürünlerinin büyük çoğunluğu ucuz kalitesiz bileşenlerden oluşuyor.

Elektronik bir şey alırken benim arkadaşım kullanıyordu iyiydi veya kötüydü diyenlere bakmayın. Böyle saçma bir şey olamaz. Sonra bozulunca elinizde kalınca pişman olursunuz. Para da PSU da çöpe gider. Rampage, Power Boost, Frisby ve benzerine para vermeyin. Biraz daha para verip iyi kaliteli bir PSU alın.

Valla size bir şey diyeyim mi? O X-Calibre yine Rampage'den pek farklı değil. 1300+ TL olmadan nispeten düzgün PSU almak imkansız gibi artık.

Valla size bir şey diyeyim mi? O X-Calibre yine Rampage'den pek farklı değil. 1300+ TL olmadan nispeten düzgün PSU almak imkansız gibi artık.
Katılıyorum, zaten belirtmiştim mesajımda çok iyi olmadığını. Diğer attığım NZXT fiyatına göre şahane.

Katılıyorum, zaten belirtmiştim mesajımda çok iyi olmadığını. Diğer attığım NZXT fiyatına göre şahane.

Hocam NZXT hiç adını sanını duymadığım bir marka herhangi bir sorun olmasın. Olmadı bütçeyi 1500'e zorlarım almışken bilindik iyi bir markanınkini alalım yarın bir gün elimde kalmasın uğraşmiyayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…