1000 TL'ye PUBG için sistem önerisi

Ek olarak fiyatına göre ek vergiler ödeyebilirsiniz. Tavsiyem 100-150 artık ne kadar fark olursa TR den 2. el parça ile toplaman yönünde olur. Karar senin.

Not: Bende AliExpress üzerinden PC toplayacaktım ama maalesef bu son ve saçma vergi düzenlemesi yüzünden başka bahara kaldı...

Abiler ben tüm riskleri göze aldım ayrıca önceden aldığım ürünlerde bir sıkıntı görmedim ve adamın yorumları gayet iyi gözüküyor.
30 lira daha verip ekran kartı olarak bunu alacağım sizce performans artışına değer mi?
Ti versiyonu daha fazla performans verir

Pubg de kaç FPS almayı düşünüyorsunuz?
1366X 768 ve her şey en düşükte (görüş mesafesi orta) 50-60 FPS oynatsın yeter.
Bu videoda oynattığı görülüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1366X 768 ve her şey en düşükte (görüş mesafesi orta) 50-60 FPS oynatsın yeter.
Bu videoda oynattığı görülüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yalnız adam Ryzen 7 1700 ile kullanıyor. FX4300 la alamaz öyle fps sürekli drop yaşar.
İşlemcini fx 6350 a çekip ekran kartınıda gtx 660 ve 660 ti ye çekersen çok daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı