1000 TL'ye R5 3600X sistem için PSU ve kasa önerisi

NeoFatalty

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, öncelikle selamlar herkese. Sistem topluyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

Şu ana dek Ryzen 5 3600x işlemci, Gigabyte b450m S2h anakart ve G.Skill Flare X 16GB(2x8GB) 3200MHz RAM aldım. Ekran kartını da bu hafta alacağım. Daha çok 1660 Ti modellere bakıyorum. Fırsat ürünü bulursam giriş segment bir RTX 2060'da olabilir. AMD ekran kartlarından biraz çekindiğim için NVIDIA ekran kartlarına bakıyorum özetle.

Yardımınızı istediğim nokta ise kasa ve PSU konusu. İkisi için toplam bütçem bin TL civarında. Belki çok az daha bütçeyi aşabilirim ama genel olarak bütçem bu. Mümkünse ileride yapılacak sistem yükseltmesi sonrası da sistemimi besleyebilecek bir PSU arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
650 ile 750 arasında bir 80+ olan PSU yeter bence.

Kasa olarak bunu önerebilirim,ön tarafı mesh 3 fanlı RGB, arkada 1 egzos fan hava akışı gayet iyi olan bir kasa, sistemin için yeterli diye düşünüyorum PSU için 700 W 80 Plus yeterli diye düşünüyorum.

Rgb olursa tabii şıklık açısından daha iyi olur

Bu kasayı daha önceden incelemiştim fakat incelediğim dönemde internette satıcısına rastlamamıştım. Yeniden listeme ekliyorum teşekkür ederim.
Bu kasayı birçok sistemde gördüm de kuşkulandığım tek şey önü de kapalı olduğu için ısınıp ısınmayacağı.
Arkadaşlar merhaba tekrardan. Bu psu hakkında bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…