alperenkrkmazzz
Hectopat
Sahibinden'de ekran kartı bakıyordum. RX 470 gördüm 1000TL fiyatı vardı sorunsuz diye açıklama düşülmüştü. Herhangi bir anormallik var mıdır fiyatı normal mi?
Sahibinden'de ekran kartı bakıyordum. RX 470 gördüm 1000TL fiyatı vardı sorunsuz diye açıklama düşülmüştü. Herhangi bir anormallik var mıdır fiyatı normal mi?
Mining çıkması olabilir.
Ancak satıcıya sorabilirsiniz isterseniz.
Normal hocam.
Günümüz oyunlarında medium, low grafiklerle akıcı oynayabilirsiniz. Bu da her oyunda garanti değil. Oynadığınız oyunlar nedir? CSGO, Valorant gibi oyunları rahatlıkla oynarsınız.Test falan yaptırırım normal çıkarsa alsam bu fiyata alınır yani.
Alınır mı? Peki hocam almayı düşünüyorum.
Günümüz oyunlarında medium, Low grafiklerle akıcı oynayabilirsiniz. Bu da her oyunda garanti değil. Oynadığınız oyunlar nedir? CS:GO, Valorant gibi oyunları rahatlıkla oynarsınız.
Kanka tavsiyem üstüne 300TL daha koy RX 570 al Letgo'da 1300-1400TL civarında 2-3 tane ilan var hiç olmadı 1500 olan ilanlara mesaj at de 1300TL olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.