Şu anda High Power PSU kullanıyorum. Ancak acayip derecede gürültü yapıyor nedense. Bu beni artık rahatsız etmeye başladı. i7 6700K ve RTX 2060 Super'e yetecek sessiz bir PSU arıyorum. Yani benim için önem olan tek kriter sessizlik kesinlikle. 1000 lira civarında öneri olursa çok sevinirim.
Şu anda High Power PSU kullanıyorum. Ancak acayip derecede gürültü yapıyor nedense. Bu beni artık rahatsız etmeye başladı. i7 6700K ve RTX 2060 Super'e yetecek sessiz bir PSU arıyorum. Yani benim için önem olan tek kriter sessizlik kesinlikle. 1000 lira civarında öneri olursa çok sevinirim.
Aktif PFC ve 5 Kademeli Kısa Devre / Gerilim / Akım / Güç Koruması Şebekeden kaynaklanan aktif/reaktif güç bozulmalarını önlemek için Aktif PFC korumasına da sahip olan Aerocool Strike-X 1000W 80+ Gold Güç Kaynağı, reaktif/aktif güç dengesizliklerini %99'a varan oranda otomatik olarak...
En ucuz FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro G Pro HG2-850 850 W Power Supply özelliklerini incele, 5.940,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SilverStone'dan 80Plus Gold Sertifikalı, En Üst Kalite Güç Kaynağı! Silverstone Strider Gold S 850W toplam gücün neredeyse tamamını tek 12V kanalından verebilen yapısıyla yüksek kaliteli güç kaynağının sınırlarını yeniden çiziyor. Silverstone Strider Gold S 850W güç kaynağı; tek 12V...
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
www.teknobiyotik.com
RTX 2060S için önerilen Watt değeri 550W. 650W fazlasıyla yetecektir.