4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #1 Selam 1000TL bütçe ile sessiz bir TKL klavye arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 TKL değildir ama sağlam klavyedir hocam. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
TKL değildir ama sağlam klavyedir hocam. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #3 Mekanik şartı yoksa eğer bunu tercih edebilirsiniz; SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Mekanik şartı yoksa eğer bunu tercih edebilirsiniz; SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #4 Asabı Bozuk Adam dedi: TKL değildir ama sağlam klavyedir hocam. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... TKL şart hocam. Silinen üye dedi: Mekanik şartı yoksa eğer bunu tercih edebilirsiniz; SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim.
Asabı Bozuk Adam dedi: TKL değildir ama sağlam klavyedir hocam. XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... TKL şart hocam. Silinen üye dedi: Mekanik şartı yoksa eğer bunu tercih edebilirsiniz; SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #5 484999 dedi: Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor.
484999 dedi: Bu klavyeyi sipariş ettim ama 1 haftada ürün gelmeyince iade ettim. Genişletmek için tıkla... Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor.
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #6 Silinen üye dedi: Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sürat kargo ile çalışıyorlar onlara para kazandıracağıma 20 tl ye pazardan alırım. Ayrıca HB de şuan 700tl, daha iyi bir seçenek bulamaz isem alacağım.
Silinen üye dedi: Belirttiğim gibi mekanik şartı yoksa tekrardan satın alın, 2 gün içinde kargoda olacağı belirtiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Sürat kargo ile çalışıyorlar onlara para kazandıracağıma 20 tl ye pazardan alırım. Ayrıca HB de şuan 700tl, daha iyi bir seçenek bulamaz isem alacağım.
Asabı Bozuk Adam Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4.344 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #7 Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage' in alınabilecek sayılı ürünlerinden. Ek olarak bunlara da bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/ajazz-stk61-rgb-bluetooth-mekanik-klavye-60-boy-61-tuslu-kirmizi-switch-p-HBCV00000UR4VB?magaza=Sarftech&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4 GK61 Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Optik Kahverengi, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GK61 Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Optik Kahverengi, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou Fiyatı - Trendyol Rampage Ghost Oyuncu Klavye RGB Red Switch Beyaz Puding Tuşlu Haylou yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage' in alınabilecek sayılı ürünlerinden. Ek olarak bunlara da bakabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/ajazz-stk61-rgb-bluetooth-mekanik-klavye-60-boy-61-tuslu-kirmizi-switch-p-HBCV00000UR4VB?magaza=Sarftech&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.7.4 GK61 Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Optik Kahverengi, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar GK61 Mekanik Oyun Klavyesi - 61 Tuş RGB Işıklı LED Arka Aydınlatma/Mac Oyuncu (Gateron Optik Kahverengi, Kırmızı) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
4 484999 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 1.116 Çözümler 5 24 Eylül 2022 #8 Altec Lansing Bu klavye nasıldır? @Asabı Bozuk Adam @Silinen üye @Xantern
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 24 Eylül 2022 #9 484999 dedi: Altec Lansing Bu klavye nasıldır? @Asabı Bozuk Adam @Silinen üye @Xantern Genişletmek için tıkla... Bu klavye hakkında bir bilgim yok fakat yorumlara bakacak olursak kullananlar memnun.
484999 dedi: Altec Lansing Bu klavye nasıldır? @Asabı Bozuk Adam @Silinen üye @Xantern Genişletmek için tıkla... Bu klavye hakkında bir bilgim yok fakat yorumlara bakacak olursak kullananlar memnun.