İyi akşamlar arkadaşlar. Şimdi öncelikle parayı kolay kolay bulamadığım için korka korka ve ayrıntılı araştırıp kasa toplamayı düşünüyorum. Yani hesaplı olur falan dediler 1.500-2.000 tl lik alacağım bilgisayarı 1000 TL'ye toplarsın gibi vs. Şimdi ben paramı çöpe atmak istemiyorum yani benim istediğimi bilgisayar ne bileyim GTA 5 açsın, online oyunlarda sorun yaratmasın, Assains cred vs oyunlarda donmasın. Çok iyi performanslı olmasına da gerek yok. Ben epiyi araştırıp mhz çekirdek hızı bit tarzı özelliklerin çoğunu öğrendim ama biraz takılıyorum şimdi ben birkaç parça seçtim ama bunlar uyumlu mu çalışır mı ve bana biraz da pahalı kaçtı. Anakart olarak ne almalıyım bilmiyorum.
Sorum ise,
1)Bunlar uyumlu mu, çalışır mı, sorunu olur mu?
2)Güç ne olmalı?
3)Çok mu pahalı bunlar? Daha iyilerini ya da birebir olanı daha ucuza var mı biliyor musunuz?
4)Bana ucuza bilgisayar topladıysanız örnek atabilri misiniz? Oyunlarda kasmasın, bana sorun çıkartmasın. Çok yüksek oyunları açmasa da olur ama mesela dediğim gibi GTA 5 açsın ne bileyim son model oyunları oynamasam da olur: