Peder Finger
Megapat
1000 TL'ye en iyi CPU soğutucu nedir? ID-Cooling SE-224-XT white 4pin PWM 120mm işlemci soğutucu. Bunu alınır mı? 1000TL'miş.
Taklit edilmesi bir şeyi değiştirir mi sonuç olarak iyi soğutuyor.Cooler Master 212 Black Edition aldım. Memnunum. Tavsiye ederim. ID Cooling kolay taklit edilen bir ürün olduğu için tercih etmedim. Ben de bu modeller arasında kalmıştım ancak şu an aldığımdan memnunum.
Soğutmasına bir şey demiyorum. Ancak ürün kalitesinin düşük olduğunu ve parasını hak etmediğini araştırdığımda anladım. Bu benim şahsi fikrimdir.Taklit edilmesi bir şeyi değiştirir mi sonuç olarak iyi soğutuyor.
tamam 1000 TL'ye bildiğiniz kaliteli var mı ? attığınız 1.5k 2lık soğutucu.Soğutmasına bir şey demiyorum. Ancak ürün kalitesinin düşük olduğunu ve parasını hak etmediğini araştırdığımda anladım. Bu benim şahsi fikrimdir.
neylere hocam gözükmüyorBunlara göz atabilirsiniz.
Cooler Master Hyper 212 EVO V2 İşlemci̇ Soğutucu, 120mm RGB LED Fanli Intel & AMD Uyumlu https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7SHXJJ?ref_=cm_sw_r_apin_dp_9QV6MEW0VR53JMD8Q1X3neylere hocam gözükmüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.