1000 TL'ye Valorant için ekipman önerisi

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Yaklaşık 1000 TL gibi bir param var. Ya kullandığım fareyi değiştireceğim ya da kulaklığımı. Farem ASUS TUF M3. kulaklığım ise HS60 7.1. Kulaklığım biraz bozuk diyebilirim ama çalışıyor. Valorant profesyonellik için hangisini değiştirmek daha mantıklı?

Alacak olduğum mouse.
Alacak olduğum kulaklık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık olarak Blackshark v2 tercih et birçok kişi daha iyi olduğu konusunda hem fikir.
Fare için bir önerim yok ben biraz cahilim o konuda
Seçim işine gelirsek ses kasmak bir hikaye geçen sene indirimden 50 tlye aldığım jbl CS100 ile çoğu 1500 tl civatı kulaklık sahibi arkadaşımla aynı sesi kasıyorum.
Ben mouse için iyi bir yorum bekle ve tercihini ordan yana kullan derim.
Kulaklık mevzusunu şu konuda daha iyi açıkladım:

Ses kasmana engel ise kulaklık değişmelisin.

Hocam birçok e-sporcu cloud 2 kullanıyor. Ya fare alacağım ya kulaklık.

Yani arada gidip geliyor ama fazla değil.
İleride daha çok tekrara binebilir belki. Mouse biraz daha götürür seni. Cloud 2 alabilirsin.

Hocam birçok e-sporcu Cloud 2 kullanıyor. Ya fare alacağım ya kulaklık.

Yani arada gidip geliyor ama fazla değil.

Bahsettiğim konuyu bulamadım.

İleride daha çok tekrara binebilir belki. Mouse biraz daha götürür seni. Cloud 2 alabilirsin.

Katılıyorum bu konuda ben bozulmaya yakın olduğu kısmını kaçırmışım.
Ama tercihim daha yeni ve ince detaylı yazılım desteği + THX sistemi kullanan Blackshark V2 olur.
Sonuçta tüm e sporcular Cloud 2'yi 7.1 kapalı kullandığını belirtiyor bence 7.1 bir kulaklık alıyorsan onu kullanabilmelisin.

Bence fareyi değiştirmelisin. Valorant ses kasması zor olan bir oyun değil, seslerin nereden geldiği her türlü belli oluyor. 5TL'lik telefon kulaklığıyla bile ses kasabilirsin.

Bence fareyi değiştirmelisin. Valorant ses kasması zor olan bir oyun değil, seslerin nereden geldiği her türlü belli oluyor. 5TL'lik telefon kulaklığıyla bile ses kasabilirsin.
Faresi de iyi gibi aslında ondan emin olamadım şahsen.
O kulaklık bozulacak mı onu çözmen gerek senin cevabı o verecek
@JETTİN ULTİSİ

Faresi de iyi gibi aslında ondan emin olamadım şahsen.
O kulaklık bozulacak mı onu çözmen gerek senin cevabı o verecek
@JETTİN ULTİSİ

Bilmiyorum hocam, kulaklık bozulursa 200-300TL'lik bir kulaklık alıp para biriktirinceye kadar idare edebilir. Biriktirince de daha iyisini alır. Mouse çok daha önemli böyle oyunlarda. Valorant değil de CS:GO'dan bahsediyor olsaydık mouse'unun çok da kötü olmaması sebebiyle kesinlikle kulaklık önerirdim, çünkü CS'de ses kasmak Valorant'a oranla çok daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…