mustafa_ugur_cyln
Hectopat
Bütçem 1000₺ kasam vs. var sistemimi güncellemek istiyorum. Anakart ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Şu an i3 3220 işlemci ve ASUS H61 anakart var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
2.el Alabilirim evet ama hangi ürünü alabileceğimi bilmiyorum.Hocam 2. el ürünleri de inceleyebilirsiniz sahibinden.com dan.
Düşüneceğim çok teşekkür ederim.1200 AF (ikinci el) /bütçe artarsa 1600AF+ B450 (sıfır) veya bütçe aşılırsa biraz ikinci el H410MH + ikinci el 10100F.
Elimde DDR4 RAM var. Dediğim gibi sistemi güncellemek istiyorum. 3.nesil işlemci kullanmak istemiyorum. i7'ye yükseltsem bile 3. nesil olacağı için pek yaklaşmıyorum.Elinizdeki DDR3 RAM'ler güncel sistemlere uyum sağlamaz. Şahsi önerim 3. nesil i7 bir işlemciyi ikinci el olarak almanız.
Teşekkürler ama 3.nesil kullanmak istemiyorum daha fazla.Anakart kalsın, i3'ü satıp üstüne 200-300 ekleyip LetGo'dan i7 3.Nesil al. Ram 4 ise 8, 8 ise 16 yap. Artan parayı sakla biraz daha biriktirip DDR4'e geçersin ileride.
Elinizde RAM olduğunu belirtseydiniz ona göre yazardık aslında. İkinci el olarak Ryzen 1600 , i3 10100f yada Ryzen 3100 alınabilir. Ancak her durumda fiyat 1500tl 'ye yaklaşır2.el Alabilirim evet ama hangi ürünü alabileceğimi bilmiyorum.
Düşüneceğim çok teşekkür ederim.
Elimde DDR4 RAM var. Dediğim gibi sistemi güncellemek istiyorum. 3.nesil işlemci kullanmak istemiyorum. i7'ye yükseltsem bile 3. nesil olacağı için pek yaklaşmıyorum.
Teşekkürler ama 3.nesil kullanmak istemiyorum daha fazla.
2.el Alabilirim evet ama hangi ürünü alabileceğimi bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.