1000₺'ye anakart ve işlemci önerisi

Yer
Hatay/Antakya
Bütçem 1000₺ kasam vs. var sistemimi güncellemek istiyorum. Anakart ve işlemciyi güncellemek istiyorum. Şu an i3 3220 işlemci ve ASUS H61 anakart var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

2. ele yönelmelisiniz diye düşünüyorum. Sarı siteden iyi bir araştırma yapabilirsiniz.

Hocam 2. el ürünleri de inceleyebilirsiniz sahibinden.com dan.
2.el Alabilirim evet ama hangi ürünü alabileceğimi bilmiyorum.
1200 AF (ikinci el) /bütçe artarsa 1600AF+ B450 (sıfır) veya bütçe aşılırsa biraz ikinci el H410MH + ikinci el 10100F.
Düşüneceğim çok teşekkür ederim.
Elinizdeki DDR3 RAM'ler güncel sistemlere uyum sağlamaz. Şahsi önerim 3. nesil i7 bir işlemciyi ikinci el olarak almanız.
Elimde DDR4 RAM var. Dediğim gibi sistemi güncellemek istiyorum. 3.nesil işlemci kullanmak istemiyorum. i7'ye yükseltsem bile 3. nesil olacağı için pek yaklaşmıyorum.
Anakart kalsın, i3'ü satıp üstüne 200-300 ekleyip LetGo'dan i7 3.Nesil al. Ram 4 ise 8, 8 ise 16 yap. Artan parayı sakla biraz daha biriktirip DDR4'e geçersin ileride.
Teşekkürler ama 3.nesil kullanmak istemiyorum daha fazla.

Oyun için diyorsanız, dar boğaz yapsa bile ekran kartınızı güncelleseniz gözle görünür bir performans alırsınız.

Onun dışında 1000 TL bütçe ile alacağınız ikinci el işlemcinin pek farkını görmezsiniz gibime geliyor, 3. nesil i7 bir işlemci belki biraz fark yaratır.

Elinizde RAM olduğunu belirtseydiniz ona göre yazardık aslında. İkinci el olarak Ryzen 1600 , i3 10100f yada Ryzen 3100 alınabilir. Ancak her durumda fiyat 1500tl 'ye yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…