Sadece oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. 10000-12000 arası bütcem var. Ekran kartı olarak RTX 2080 düşünüyorum fakat önerilerinize açığım.
Görselliği önemsiyorum ve monitörlü bir sistem önerirseniz sevinirim.
Yardım için herkese teşekkürler.
R5 3600: Bunu önermemin sebebi tek çekirdek performansında 3900X ile arasında %10 fark yok, 3600X 3700X 3800X vs. almaya gerek yok çünkü gereksiz şekilde %1-5-8 fazla FPS için (1080p de) işlemciye para basılacağına ekran kartına basılmalı diye düşünüyorum.
Bence hazır sistem al toplamdan daha uyguna gelir ama parçaları araştır alanlar memnun kalmış mı.
şuanda sistem öneremiyorum ama senin yerinde olsam laptop alırım monster tulpar gibi
Bence hazır sistem al toplamdan daha uyguna gelir ama parçaları araştır alanlar memnun kalmış mı.
şuanda sistem öneremiyorum ama senin yerinde olsam laptop alırım monster tulpar gibi
Seagate BarraCuda 2TB 7200RPM 256MB Sabit Disk ST2000DM008 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Konu sahibinin şunu da belirtmesi gerekli:
Hangi çözünürlükte oyun oynamak istiyorsunuz?
1080P ise doğal olarak 144HZ monitör alacaksınız ve RTX2080 sizi çok uzun yıllar götürecek. Hemen her çıkacak oyunda çok rahat 1080P gaming yaşayacaksınız.