10000-12000 TL arası monitör dahil sistem önerisi

Thrian

Hectopat
Merhaba, ben 10000-12000 arası monitör dahil 1080p yüksek performans bir sistem toplamak istiyorum. Bana güzel bir sistem önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Monitör en fazla 24 inç.

Bekleme şansınız var mı?
Stoklar şu anda çok sıkıntılı 2000 TL'lik ekran kartını 7000 TL'ye satılıyor siz düşünün gerisini.

Merhaba, ben 10000-12000 arası monitör dahil 1080p yüksek performans bir sistem toplamak istiyorum. Bana güzel bir sistem önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Monitör en fazla 24 inç.
Dostum bilgisayar toplama sihirbazı ile bir düzenleme yapabilirsin veya hazır oem sistemler var fakat bunlar çok çok nadiren güzel bilgisayarlar geliyor bunu pek önermiyorum

Hocam beklemesi daha mantıklı değil mi bu bütçede 2060 mantıksız gibi.

Hocam beklemesi daha mantıklı değil mi bu bütçede 2060 mantıksız gibi.
Ben önerimi yaparım alıp almamak ona kalmış. Şu an alacaksa piyasada kart yok, başka daha iyi bir alternatif de yok. 3 aydır forumdakilere bekle demekten usandım ben, bir şey geldiği yok.

3 5 ay beklemeyi göze alabiliyorsan etherium düşmesini beklemekte yarar var. Ama hiçbir şey kesin değil. Ben bekleyip 10k bütçe ile rtx 3060- Ryzen 5 3600 almayı düşünüyorum. Monitör olarak da AOC 24G2U

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…