Herkese merhaba 10000-12000 TL'ye monitör dahil bir oyun bilgisayarı sistemi kurmak istiyorum. İleriye dönük bir sistem olması ve tüm oyunları rahatlıkla oynayabilmem benim için önemli. Açıkcası çok bilgim olmadığı için özellikler hakkında çok detay veremiyorum mesela 2K monitör mü uygun 1440 p mi yoksa 1080P mi? Ekran kartı için RTX2070 Super düsünüyorum sizce nasıl? Anakart olarak ASUS X570 nasıl sizce abartı mı yoksa ideal mi? AMD Ryzen 7 3800X işlemci abartı olur mu ve sizlerin tavsiyeleri nedir sistem olarak değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim bu arada monitör mouse kulaklık ve klavye için de önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba 10000-12000 TL'ye monitör dahil bir oyun bilgisayarı sistemi kurmak istiyorum. İleriye dönük bir sistem olması ve tüm oyunları rahatlıkla oynayabilmem benim için önemli. Açıkcası çok bilgim olmadığı için özellikler hakkında çok detay veremiyorum mesela 2K monitör mü uygun 1440 p mi yoksa 1080P mi? Ekran kartı için RTX2070 Super düsünüyorum sizce nasıl? Anakart olarak ASUS X570 nasıl sizce abartı mı yoksa ideal mi? AMD Ryzen 7 3800X işlemci abartı olur mu ve sizlerin tavsiyeleri nedir sistem olarak değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim bu arada monitör mouse kulaklık ve klavye için de önerilerinizi bekliyorum.
Samsung 31,5" lc32hG70 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 31,5" lc32hG70 gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Samsung 31,5" lc32hG70 gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Samsung 31,5" lc32hG70 gaming monitör uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com
32 olanı vatanda indirimde bu fiyata başka yerde bulamazsın. Kaçırma derim.
www.vatanbilgisayar.com
32 olanı vatanda indirimde bu fiyata başka yerde bulamazsın. Kaçırma derim.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Samsung LC27JG54QQMXUF 27" 144Hz (HDMI+Display) FreeSync QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!