Herkese iyi günler. Uzun zamandır yaptığım araştırmalar sonucu bilgisayar toplamaya karar verdim ve en iyi öneri alabileceğim yerin Technopat olduğuna kadar verdim. 10.000-15.000 TL arası bir sistem toplamak istiyorum. Oyun ve yazılım odaklı olacak. (Yazılımdan kastım yazılım kursuna başladım ve bu öğrendiklerimi uygulayabileceğim bir PC.) 2 Monitörlü bir sistem kurarsanız iyi olur. Beni uzun yıllar götürsün de istiyorum. Aklıma takılan birkaç soru da var. Ekran kartlarının fiyatı düşecek deniliyor böyle bir şey varsa bekleyim mi biraz daha?
Evet oyun için kullanmayacağım. Bu arada kulaklık, mouse, klavye, mausepad önerilerinize de açığım. Sistemden artan para olursa onun da üstüne 600TL koyarak almayı planlıyorum. Sistemden para artmazsa 600TL ye alıcam
Mouse konusunda tamamen senin el yapın faktör dostum o yüzden o konuda net bir şey söylemek doğru olur mu bilemem lakin klavye olarak ben corsair kullanıyorum ve memnunum oynadığın oyun türüne göre kulaklık ve klavye öneriside yapabilirim bilgilendirirsen.
Bu durumda 7.1 bir kulaklık olarak hyperx cloud 2 modeli tamamen işinizi görecektir, klavye konusundada corsair gaming strafe red önerebilirim her konuda çok iyi bir şekilde ihtiyacınızı karşılayacaklardır. Linklerinide bırakayım şöyle;