Monitör 144hz ve 1ms olsa daha iyi olmaz mı sanki? Birde piyasa birçok 1080ti çeşidi var hangisinin daha iyi olduğuna nasıl karar veriyorsunuz? Ben araştırdığımda aklım baya karışmıştı.
1080 Ti için 4K monitör almak daha mantıklı. Sonuçta sistemi sadece oyun oynamak için kullamayacaksınız.
Birçok 1080 Ti çeşidi var, hepsinin içindeki grafik birimi aynı, hepsi de hemen hemen aynı değerleri veriyor. Burada araya tasarım, soğutma ve tabii ki fiyatı giriyor. @Oreki'nin atmış olduğu 1080 Ti, piyasada bulabileceğiniz en ucuz 1080 Ti'dır.
Temel olarak aynı GPU kullanılıyor içerisinde. Markaların soğutmaları değişiyor ancak ortalama aynı değerleri gösteriyorlar. Bu yüzden güvenilir bir marka olması ve o anki fiyat durumu belirliyor seçimleri.
Kulaklık ve klavye aklıma yattı sanırım mause için 50-60TL daha koyarak daha iyi birşey düşünebilirim. Yani toplamda 700TL falan olucak
Bir sorum daha olucak işlemci için sıvı soğutma veya hava soğutma gerekiyor mu ilerisi için.
Dediğim gibi mouse tamamen sizin elinize ve hissiyatınıza bağlıdır, deneyip rahat hissedip almanız bu konudakı en net verebileceğim dost tavsiyesidir. Her şeyin istediğiniz gibi gitmesi dileğiyle..
Kesinlikle orekinin attıkları zaten en güvenilir kaynaklardır, benimkilerde fena değildir gönlünüz rahat olsun