10000₺ HP Omen 2020 Alınır Mı?

Anomali

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 10000₺ bütçem var. Günlük işlerin yanında oyun da oynayacağım için oyun bilgisayarı aramaktayım. Aklımda HP Omen 2020 serisi mevcut. Bu bilgisayarı satıcının kendi sitesinden 10250₺'ye alabilirim gibi görünüyor. Bu bilgisayarın artılarını ve eksilerini bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Ayrıca yine bu fiyat bandında daha iyi alternatifler varsa önerilerinize açığım.

Laptop zorunlu mu peki yani? Taşınabilir olması gerekiyorsa illaha biraz fazla pahalı geldi bana. Monster'lara da bakmanızı öneririm.

Monsterlarda ısınma sorunu var hem Tulpar hem de Abra'yı deneyimleme şansım oldu ama cidden ısınıyor. Mesela benim Asus ROG STRIX g531gt laptopum var. 1650 GPU var ve I7 9750H CPU'ya sahip. Ama nedense monsterdan (monsterların GPU'su ve CPU'su daha iyi) daha yüksek FPS alıyor. Soğutmadan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü hiç ısınmıyor.

Laptop zorunlu mu peki yani? Taşınabilir olması gerekiyorsa illaha biraz fazla pahalı geldi bana. Monster'lara da bakmanızı öneririm.
Aslında bilgisayarı yanımda taşıyan birisi değilim. Dizüstünü istediğim zaman istediğim yere götürebilme rahatlığından dolayı masaüstüne sıcak bakamıyorum.

Yalnız bilgisayar efsaneymiş fakat pahalı değil mi parçalarına göre?

Yalnız bilgisayar efsaneymiş fakat pahalı değil mi parçalarına göre?
Piyasayı çok fazla bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ama RTX 2060 ekran kartlı bir model için 10000₺ gözden çıkarmam gerekiyor anladığım kadarıyla.

Ama kasa dizilse daha ucuza daha iyi performans alınır. Ama illaki notebook alacağım derse kesinlikle iyi bir seçim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…