M Myhecter45 Megapat Katılım 16 Mayıs 2014 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Monitör gp750m Yeni RTX 4070 Ti ekran kartı aldım. Bu karttan bütçem elverdiğince maksimum performansı almak istiyorum. Minimum aradığım özellikler; 1ms 144Hz HDR10 31.5 inch. QHD IPS tercihimdir ama, VA panel ile kompanse edebileceğiniz önerilere açığım. Şu ana kadar bu iki monitörü bulabildim. Çok bir farkları yok gibi duruyor ama detaylarda boğuluyorum Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerdiği monitörü neden almam gerektiğini ve artılarını da yazarsa çok mutlu olurum.
Yeni RTX 4070 Ti ekran kartı aldım. Bu karttan bütçem elverdiğince maksimum performansı almak istiyorum. Minimum aradığım özellikler; 1ms 144Hz HDR10 31.5 inch. QHD IPS tercihimdir ama, VA panel ile kompanse edebileceğiniz önerilere açığım. Şu ana kadar bu iki monitörü bulabildim. Çok bir farkları yok gibi duruyor ama detaylarda boğuluyorum Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11 Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı www.n11.com Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar önerdiği monitörü neden almam gerektiğini ve artılarını da yazarsa çok mutlu olurum.