Bütçe 10000TL. Yaklaşık 2-3 gündür PS5 ve bilgisayarım için monitör arıyorum ama hangi monitöre baksam hep yorumlarda bir sorun olduğunu görüyorum. Başta Curved istiyordum ama VA panel çok sorun çıkartıyormuş o yüzden flat veya Curved olması sorun değil. 2K 27 inç olsun yeter. Bu konuda fikrinizi merak ediyorum.
OLED alma düşüncem vardı lakin yorumları okuyunca vazgeçtim. Bu sebeple 2K Monitör bakıyorum şimdilik.
Akakçe'de baksam MSI, ASUS falan var. Ama yorumlar karışık. Elektronik işi şans işi artık şansınıza kalmış iyi olup olmaması.
MSI, ASUS, AOC marka monitörlerden birini tercih edeceğim sanırım evimde Samsung OLED 77 inç televizyon var ve görüntü kalitesi gayet iyi fakat sanırım monitörlerinde sorun çıkıyormuş.
Bütçe 10000TL. Yaklaşık 2-3 gündür PS5 ve bilgisayarım için monitör arıyorum ama hangi monitöre baksam hep yorumlarda bir sorun olduğunu görüyorum. Başta Curved istiyordum ama VA panel çok sorun çıkartıyormuş o yüzden flat veya Curved olması sorun değil. 2K 27 inç olsun yeter. Bu konuda fikrinizi merak ediyorum.
MSI G274QPX 27" 1 MS 240 Hz HDMI+DP HDR 400 WQHD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.