10000 TL Bilgisayar Toplama

Şirketi sen mi kurdun? Bu ne şiddet, bu ne celal! ben markayı kötülemedim. Bu markaları kötülemeyin dedim. O Markalardan tek farkı daha az soğutma aynı performans.

İşlemci İ5 9600k 1662tl: Captcha Verification
Anakart msi z270 sli plus 600tl:
Ram Corsair vengeance 3000mhz 8x2 622tl:
Harddisk Seagate barracuda 1tb 210mb/s 236tl:
Kasa Powerboost 4 fanlı temper camlı kasa 266tl:
Güç kaynağı Powerboost 80plus gold 750w 526tl:
Monitör Viewsonic 24 inç 144hz 1ms 1499tl:
Ekran kartı msi rtx 2080 ventus 4793tl:
10204tl tutuyor eğer monitörü bu yaparsanız gamepower 23.6 inç 144hz kavisli monitör 1108tl:
9812tl oluyor
Elinizi çabuk tutun hepsinde indirim var.

Şirketi sen mi kurdun? Bu ne şiddet, bu ne celal! ben markayı kötülemedim. Bu markaları kötülemeyin dedim. O Markalardan tek farkı daha az soğutma aynı performans.
Bak kardeş celallenme ayrı olay... Senin o sadece soğutma dediğin olay sistemin ömrünü ve kullanırken 1 veya 2 saat sonraki performans düşüklüğünü minimize edip gpunun senin istediğin gibi çalışmasını sağlarken aynı zamanda genel ömrünü uzatıyor ve ayrıca gpu çekirdeğinin yanındaki bellekler markasına göre kalitesi artıyor buda ayrıca performansı etkiliyor ayrıca kullanılan maden vs hız aşırtmada yani belleğin sınırını aşmada o markaların yapamayacağını yapıyor. Şöyle düşün, anlayabil diye açıklayacağım, bi yerde vucut yapmış boş bi badici varken bi tarafta jason statham var. O vucüdün hakkını kullanmış kapasitesini artırmış bi insan var. Anladın demi. Bu fanboyluk değil kendine gel. Böyle düşünen bir insansın teknolojiyi anlamaya çalışman, yeni şeyleri görmeye çalışman ayrı bir çelişki demi? Sonuçta biraz daha fazla soğutuyor o kadar yani...

@Muzlusüt o kasa ve PSU berbat. Ayrıca sistem uyumsuz. Maalesef 9.nesil işlemci ile 7. nesil anakart kullanılamaz.

Gereksiz bir tartışma çıkmış yine. GALAX markasının ASUS'tan aşağı kalır bir yanı yok. İkisi de köklü ve müşterisine değer veren firmalardır. Soğutma, bir kaç çekirdek hızında ASUS biraz daha iyidir, fakat aradaki fiyat farkı olunca değmiyor.

Son düzenleme:
Anakarta dikkat etmemişim ikiside 1151 soket diye yanlış toplamışım.Özür dilerim.
En iyisi ben daha pc toplamayayım.

MSI'ın Armor serisi, Asus'un Dual serisi, Zotac'ın Twin Fan serisi falan var. Her markanın çok iyi olmayan serileri var. Markaya göre değil performansa göre yönelin. Galax'ın belli kartları Armor'u bırakın Rog Strix'e yakın soğutmaya sahip oluyor.
MSI'ın Armor serisi, Asus'un Dual serisi, Zotac'ın Twin Fan serisi falan var. Her markanın çok iyi olmayan serileri var. Markaya göre değil performansa göre yönelin. Galax'ın belli kartları Armor'u bırakın Rog Strix'e yakın soğutmaya sahip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…