EnesAdatepe3437 Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 8 17 Şubat 2021 #11 The Theseus dedi: RTX 2060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe RTX 2060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com İlle de almam lazım derseniz üstteki sistem mantıklı şayet ekran kartının tek fiyatı burada. Genişletmek için tıkla... Dogruda ne zaman gelir bellı degıl The Theseus dedi: RTX 2060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe RTX 2060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com ille de almam lazım derseniz üstteki sistem mantıklı şayet ekran kartının tek fiyatı burada. Genişletmek için tıkla... bakıyorum suan arayı görüşeceğim bakalım
The Theseus dedi: RTX 2060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe RTX 2060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com İlle de almam lazım derseniz üstteki sistem mantıklı şayet ekran kartının tek fiyatı burada. Genişletmek için tıkla... Dogruda ne zaman gelir bellı degıl The Theseus dedi: RTX 2060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe RTX 2060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com ille de almam lazım derseniz üstteki sistem mantıklı şayet ekran kartının tek fiyatı burada. Genişletmek için tıkla... bakıyorum suan arayı görüşeceğim bakalım
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 17 Şubat 2021 #12 EnesAdatepe3437 dedi: Dogruda ne zaman gelir bellı degıl Genişletmek için tıkla... Ben olsam alır geçerdim hocam ama sizi bilemem kafayı yememek içten bile değil bu zamanda xDEAN dedi: Allah kolaylık versin bu zor zamanda yolunuz daima açık olsun. Arkadaşın önerdiği sistem alınabilir stoğa gelmesi çok uzun sürmez diye tahmin ediliyor. ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu sistemin bu fiyata geleceğini sanmıyorum ama bu da beklenebilir.
EnesAdatepe3437 dedi: Dogruda ne zaman gelir bellı degıl Genişletmek için tıkla... Ben olsam alır geçerdim hocam ama sizi bilemem kafayı yememek içten bile değil bu zamanda xDEAN dedi: Allah kolaylık versin bu zor zamanda yolunuz daima açık olsun. Arkadaşın önerdiği sistem alınabilir stoğa gelmesi çok uzun sürmez diye tahmin ediliyor. ULTIMA-10400F / INTEL i5-10400F / ASUS DUAL RTX 2060 OC 6GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Bu sistemin bu fiyata geleceğini sanmıyorum ama bu da beklenebilir.
EnesAdatepe3437 Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 8 17 Şubat 2021 #13 The Theseus dedi: Ben olsam alır geçerdim hocam ama sizi bilemem kafayı yememek içten bile değil bu zamanda Bu sistemin bu fiyata geleceğini sanmıyorum ama bu da beklenebilir. Genişletmek için tıkla... üstüme yük olarak kaldı alıp kafamı dağıtmak istiyorum MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buna ne diyorsunuz MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buna ne diyorsunuz Son düzenleme: 17 Şubat 2021
The Theseus dedi: Ben olsam alır geçerdim hocam ama sizi bilemem kafayı yememek içten bile değil bu zamanda Bu sistemin bu fiyata geleceğini sanmıyorum ama bu da beklenebilir. Genişletmek için tıkla... üstüme yük olarak kaldı alıp kafamı dağıtmak istiyorum MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buna ne diyorsunuz MANTIS-5500XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR buna ne diyorsunuz